Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Бувалі господині та професійні кулінари запевняють – запорука вдалого салату в його простоті. Не потрібно вигадувати щось особливе, аби приємно здивувати своїх гостей. Буде достатньо “побалувати” їх салатиком, в якому всього 4 основні інгредієнти.

Для цього вам знадобиться менше часу, ніж для приготування багатошарового салату, але результат, гарантуємо, змусить випитувати у вас рецепт навіть тих, хто завжди скептично ставиться до страв на застіллях. Вже цікаво? Тоді берімося до справи!

Кулінари розповіли, як приготувати смачний святковий салат усього з 4 інгредієнтів
Кулінари розповіли, як приготувати смачний святковий салат усього з 4 інгредієнтів

Інгредієнти:

  • 2 великі варені картоплини;
  • 2 варених яйця;
  • 1 консервована банка тунцю;
  • Маленька банка маринованих огірків;
  • Сіль і перець на смак;
  • Майонез або олія для заправки.

Інструкції:

Для початку зваріть картоплю та залиште її охолоджуватись. Після цього очистьте бульбу від шкірки. Наріжте варену картоплю на кубики. Курячі яйця круто зваріть, а потім залийте їх холодною водою, щоб вони охолонули. Натріть варені яйця на кухонній тертці.

Для салату використовуйте мариновані корнішони. Розріжте огірки на невеликі кубики. Витягніть тунець з консервної банки і вилийте рідину, в якій він продавався, в окрему тарілку. Якщо бажаєте, можете використовувати цей сік для приготування соусу для салату.

У великій мисці змішайте картоплю, яйця, тунець та огірки. Додайте сіль та перець на власний смак та обережно перемішайте. Приготуйте соус – олію чи майонез перемішайте з невеликою кількістю рідини від консервованої риби. Знову перемішайте все.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний святковий салат усього з 4 інгредієнтів
Кулінари розповіли, як приготувати смачний святковий салат усього з 4 інгредієнтів

Ваш салат з 4 основних інгредієнтів готовий. Ви можете подавати його до столу, доповнюючи іншими основними стравами чи закусками, а можете куштувати його самостійно. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.