Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Для приготування таких чебуреків знадобиться:

  • Борошно пшеничне – 500 грамів
  • Окріп – 250 грамів
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Олія рослинна – 3 столові ложки
  • Фарш свинячо-яловичий – 500 грамів
  • Цибуля зелена – 150 грамів
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний – за смаком
  • Олія рослинна – 100 грамів

Для початку вимийте та обсушіть зелену цибулю, дрібно наріжте її. Потім закип’ятіть воду в чайнику. Всипте в окріп трохи солі та добре розмішайте виделкою або ложкою.

Перелийте окріп у миску і додайте просіяне борошно та олію. Почніть замішувати тісто ложкою, потім продовжуйте замішувати тісто руками доти, доки воно не стане дуже еластичним. Прикрийте миску харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин для відпочинку.

Рецепт соковитих чебуреків
Рецепт соковитих чебуреків

В іншій мисці змішайте фарш із дрібно нарізаною зеленою або ріпчастою цибулею, сіллю та перцем за смаком. Ретельно вимішайте фарш.

Розділіть тісто на 12-14 рівних частин. Кожну частину злегка вимісіть, скатайте в кульку і викладіть на злегка припудрену борошном дошку. Накрийте дошку харчовою плівкою і залиште в спокої ще на 10 хвилин. Потім розкатайте кожну кульку тіста настільки тонко, наскільки зможете.

Змастіть половину тіста фаршем і накрийте другою половиною тіста. Притисніть краї спочатку пальцями, а потім виделкою з великими зубчиками.

Розігрійте в пательні рафіновану олію і смажте чебуреки по 2-3 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Періодично перевертайте чебуреки в олії. Готові чебуреки викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії, і подавайте до столу.

Домашні чебуреки готові!

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.