Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Тісто для цього печива готується на вершковому маслі та сметані, завдяки чому виходить дуже ароматним і смачним. Такі хрусткі трубочки можуть бути з будь-якою начинкою або без начинки. А якщо у вас немає густого повидла, що ідеально підходить для наповнення, можна замінити варенням із подрібненими горіхами – це також дуже смачно!

Інгредієнти

  • Вершкове масло (м’яке) – 125 г
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сметана 15-20% – 125 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Апельсинова цедра – 1 шт.
  • Борошно – 250 г
  • Повило для начинки
  • Цукрова пудра для посипання
Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась
Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась

Покроковий рецепт

У глибоку посудину викласти м’яке вершкове масло, додати цукор і перемішати лопаткою. Додати сметану, ванільний цукор або ваніль та цедру одного апельсина. Ретельно перемішати всі компоненти.

До вершкової маси всипати просіяне пшеничне борошно та замішати тісто спершу ложкою, а потім руками. Замішане тісто загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 1 годину.

Охолоджене тісто поділити на дві частини. Першу частину викласти на поверхню, посипану борошном. За допомогою качалки розкачати в тонкий квадратний пласт. Для начинки підготувати улюблене повидло або густе варення. Розрізати пласт тіста на смужки шириною 7 см.

На край кожної смужки викласти начинку, як на фото. Загорнути тісто з начинкою, сформувати трубочку і щільно заліпити краї тіста. Так само повестись з залишеним тістом і повидлом. Розрізати сформовані трубочки на порційні кусочки-трубочки.

Майбутню випічку викладати на застелене пергаментом деко. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин. Дозволити смаколикам вистигнути, перекласти на тарілку та посипати цукровою пудрою. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.