Чим простіше, тим смачніше! Домашнє печиво з горіхами та кокосом: такі солодощі готую на замовлення. Рецепт

Розглянемо рецепт домашнього печива з горіхами та кокосом, якого завжди мало, скільки не приготуй. Такий варіант ласощів сподобається як дітям, так і дорослим.

Домашнє печиво з кокосовою стружкою та горіхами виходить настільки ніжним, що буквально тане в роті. Рецепт дуже простий, а результат приємно здивує своїм багатим смаком і привабливим виглядом. Для приготування знадобляться лише доступні продукти та 40-50 хвилин вільного часу, включаючи час випікання.

Інгредієнти

  • Вершкове масло 73% (м’яке) – 200 г
  • Цукрова пудра – 4 ст. ложки
  • Оцет столовий – 2 ст. ложки
  • Рослинна олія – 70 г
  • Пшеничне борошно – 380 г
  • Кукурудзяний або картопляний крохмаль – 4 ст. ложки
  • Сіль – дрібка
  • Горіхи, кокосова стружка – за бажанням

Для посипання

  • Цукрова пудра – 6 ст. ложок
  • Сухе молоко – 3 ст. ложки
  • Какао-порошок – 1-2 ст. ложки
Домашнє печиво з горіхами та кокосом
Домашнє печиво з горіхами та кокосом

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні інгредієнти. У глибоку посудину викласти м’яке вершкове масло, додати цукор і змішати компоненти вінчиком. Влити оцет, рослинну олію та перемішати до однорідного стану. Змішати просіяне пшеничне борошно з дрібкою солі та картопляним крохмалем. Поступово всипати сухі інгредієнти до рідких й замішувати тісто спершу кухонною лопаткою, а потім руками.

Замішане тісто перекласти на робочу поверхню, обминути та поділити на дві рівні частини. До першого шматка додати кокосову стружку, подрібнені волоські горіхи й добре все вмішати. Застелити форму для випікання пергаментом. З тіста сформувати цукерки бажаної форми та розміру. Заготовки викладати на підготовлену форму.

Відправити печиво в попередньо розігріту духовку при температурі 180 градусів на 20-25 хвилин. В глибокій тарілці змішати цукрову пудру з сухим молоком або цукрову пудру з какао-порошком. Обваляти печиво в підготовленій посипці. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.