Чоловік біжить з роботи, коли я готую цю вечерю: домашні пельмені з ковбасою. Справляюся за 10 хвилин

Пельмені давно вжилися в нашу повсякденність і регулярно бувають на столі у всіх. Цю страву можна приготувати і вдома, причому з незвичайною начинкою. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Для приготування таких пельменів знадобиться:

  • Яйце куряче – 2 штуки
  • Вода холодна – 200 мілілітрів
  • Сіль – 2 щіпки
  • Борошно пшеничне – 300 грамів
  • Ковбаса варена – 300 грамів

Для початку розбийте курячі яйця в глибоку ємність, додайте сіль і холодну воду. Збивайте вінчиком або виделкою приблизно 1-2 хвилини. Поступово всипайте пшеничне борошно вищого ґатунку, залишивши трохи для розкочування. Ретельно перемішайте, потім залиште тісто на 20 хвилин, щоб воно відпочило. Накрийте його рушником або харчовою плівкою, щоб не завітрилося.

У цей час очистіть ковбасу від оболонки і натріть її на дрібній терці. Ковбасу можна обирати будь-яку. Розділіть тісто на рівні частини та розкатайте їх у тонкі пласти. Обмокніть склянку в борошно і виріжте з тіста кола. Викладіть натерту ковбасу в середину кожного кола і заліпіть краї, щоб по формі вийшов вареник.

Пельмені з ковбасою
Пельмені з ковбасою

Потім з’єднайте краї вареника разом і заліпіть, щоб тепер утворився пельмень. Обсипте тарілку або дошку борошном і викладіть на неї заготовки пельменів. У такому вигляді їх можна заморозити, щоб мати під рукою чудовий напівфабрикат.

Тепер час переходити до відварювання. Закип’ятіть воду в каструлі чи казані, додайте 1-2 лаврових листки. Викладіть пельмені по одному і відваріть з моменту закипання рідини приблизно 5-8 хвилин.

Довше варити не потрібно, оскільки начинка вже готова. Пельмені стануть великими, надутими і барвистими. Викладіть їх на тарілку і присипте подрібненою зеленню. За бажанням можна додати шматочок вершкового масла або трохи смальцю.

Пельмені з ковбасою готові!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.