Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Для приготування таких курячих рулетиків знадобиться:

  • Філе куряче – 400 грамів
  • Печінка куряча – 60 грамів
  • Гриби – 60 грамів
  • Масло вершкове – 100 грамів
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний – за смаком
  • Сухарі панірувальні – за смаком
  • Олія рослинна – 1 столова ложка
  • Яйце – 1 штука

Для початку у гарячій пательні розігрійте рослинну олію та обсмажуйте курячу печінку протягом 3 хвилин. Додайте нарізані гриби в ту саму пательню й обсмажуйте ще 5 хвилин. Потім дайте їм охолонути.

Далі пропустіть обсмажену печінку з грибами та половину курячої грудки через м’ясорубку. Усе це посоліть, поперчіть за смаком і добре перемішайте отриману масу.

Курячі рулетики
Курячі рулетики

Курячу грудку, що залишилася, розріжте на пластинки, відбийте і також посоліть і поперчіть за смаком. Розкладіть печінковий фарш на один край відбитих шматків. Згорніть грудки в рулет, покладіть їх у пакет і помістіть у морозильну камеру на 12 годин.

Після цього часу дістаньте заморожені курячі рулетики з морозильної камери і дайте їм повністю відтанути на нижній полиці холодильника. Розбийте яйце в миску і добре перемішайте його виделкою. Обваляйте заготовки в яєчній масі та повністю покрийте їх. Потім обваляйте запаніруйте майбутні рулетики в панірувальних сухарях.

Тепер можна переходити до смаження. У гарячій пательні розігрійте вершкове масло й обсмажуйте рулетики до золотистої скоринки з усіх боків. Перекладіть рулетики у форму для запікання і поставте в гарячу духовку. Доведіть їх до готовності за температури 180 градусів, приблизно 10 хвилин.

Курячі рулетики готові!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.