Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Коли звичайна “пуста” каша з гречки вже набридає, час спробувати щось нове, щось, що вас здивує та захопить своїм смаком і ароматом. Грецька по-купецьки – це чудовий спосіб оновити звичну гречку та перетворити її у справжнє кулінарне диво.

Інгредієнти:

  • Гречка – 1 стакан
  • Мʼясний бульйон – 2,5 стакана
  • Морква – 1 штука
  • Цибуля – 1 штука
  • Мʼясо – 300-400 грам (курятина, яловичина або свинина)
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Олія для смаження
  • Сіль, чорний перець, копчена паприка, італійські трави

Приготування:

Коли набридає звичайна гречка, готую її по-новому
Коли набридає звичайна гречка, готую її по-новому

Замочіть гречку в холодній воді на декілька хвилин, потім ретельно та декілька разів промийте її під проточною водою. Поріжте м’ясо на невеликі шматочки. Почистіть та наріжте моркву та цибулю. Роздрібніть часник.

Розігрійте олію в глибокій сковорідці або казані на середньому вогні. Додайте нарізані овочі та смажте, помішуючи, до м’якості, приблизно 5-7 хвилин. Додайте м’ясо та продовжуйте смажити, доки воно не стане золотистим.

Додайте гречку до сковорідки з овочами та м’ясом. Злегка підсмажте гречку, щоб вона набрала аромату, приблизно 2-3 хвилини.

Смачна гречка з мʼясом та овочами, яка урізноманітнить вечерю
Смачна гречка з мʼясом та овочами, яка урізноманітнить вечерю

Долийте м’ясний бульйон до сковороди. Приправте сумішшю солі, чорного перцю, копченої паприки та італійськими травами за смаком. Додайте роздрібнений часник. Зменште вогонь та варіть поки гречка не поглине бульйон, приблизно 15-20 хвилин. Подаємо грецьку по-купецьки гарячою, прикрасивши свіжими зеленими травами.

За допомогою цього унікального рецепта ви перетворите звичайну гречку в смачну та вишукану страву, яка здивує ваші смакові рецептори та підніме ваші кулінарні навички на новий рівень. До гречки по-купецьки ідеально смакує салат зі свіжих овочів та злегка підсмажений свіжий хліб.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.