Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом, який точно захопить ваші думки та стане улюбленим у сімейному меню. Ми розкажемо вам, як приготувати смачні пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті. Це поєднання ніжного м’ясного фаршу та солодкої моцарели, завернуте у хрусткі шари листкового тіста, здатне розчулити навіть найвибагливіших гурманів. Насолоджуйтеся процесом готування цієї чудової страви разом з нами.

Завдяки тому, що зараз кожен має можливість придбати листкове тісто в магазині, а не поратися з ним на кухні, так само як і фарш будь-якого складу, ці дивовижні пиріжки ви приготуєте напрочуд швидко. Вам знадобиться деко, застелене промасленим пергаментом, та духовка, заздалегідь розігріта до температури 180°C.

Інгредієнти

  • Тісто листкове 600 г
  • Фарш м’ясний 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сіль та мелений перець по 5 г кожного
  • Вода питна 20 мл
  • Сир моцарела 100 г
  • Яйця курячі 1 штука середнього розміру для змащування

Приготування

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті

Розморозьте тісто та поріжте його на квадрати однакового розміру.

Відчищену від лушпиння цибулину порубайте дрібно ножем та додайте у фарш. Посоліть та поперчіть його. Добре вимісіть, а потім сформуйте з нього кульки у кількості ваших квадратів тіста.

Покладіть їх на середину кожного квадрату, а у центр фаршу — по одному кубику моцарели.

Тепер загорніть тісто спочатку зліпивши кути, а потім так, щоб не лишилося отвору.

Розкладіть пиріжки на деко зліпленим вниз, змастіть збитим яйцем, а потім поверхню кожного надріжте так, як на фото та ще й розгорніть надріз за допомогою ножа.

Відправте деко з пиріжками у духовку на 40 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".

Де зараз Дмитро Ступка: нащадок легендарного Богдана любить батьківщину здалека та показує свою нову кохану

Останнім часом в українському суспільстві відчутною є нестача толерантності до тих українських чоловіків, хто обрав іншу країну для життя. У цьому контексті однією з цікавих фігур став Дмитро Ступка.