Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Салати – це холодна страва, суміш кількох продуктів, які поєднуються між собою завдяки заправці. Є різні види салатів, вони можуть бути ситними і легкими. Та найчастіше, люди надають перевагу саме свіжим та легким салатам, які будуть доповнювати основні страви.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний, легкий та свіжий салат на основі пекінської капусти. Його можна готувати в будь-яку пору року, адже продукти для салату доступні і влітку і зимою. Такий салат прикрасить будь-який святковий стіл.

Необхідні інгредієнти:

  • пекінська капуста – 0,5 невеликого качана;
  • яйця – 3 шт;
  • помідори – 2 шт;
  • кукурудза – 3 ст.л;
  • сіль, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Для основни цього салату можна використовувати пекінську капусту, салат Айсберг, або інший листовий салат. Якщо беремо пекінську капусту, то використовуємо лише зелену частину. Нарізаємо капусту досить крупними шматками і перекладаємо у салатник.

Рецепт святкового салату з пекінською капустою
Рецепт святкового салату з пекінською капустою

Яйця зарання відваріть, охолодіть і наріжте крупним кубиком. Помідори також нарізаємо крупним кубиком. Поєднуємо всі інгредієнти у салатнику і додаємо консервовану кукурудзу.

Рецепт святкового салату з пекінською капустою
Рецепт святкового салату з пекінською капустою

Салат солимо і заправляємо майонезом. Якщо ви хочете зробити страву більш легкою і низькокалорійною, заправте її сумішшю майонезу та сметани, або грецьким йогуртом.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Зберігати в холодильнику його тривалий час не варто, адже овочі пустят сік і смак та зовнішній вигляд салату зміниться.

Салат з пекінської капусти виходить дуже смачним та свіжим, а яйця надають ситності страві. Такий салат завжди швидко розлітається зі святкового столу, тому сміливо можете його готувати.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.