Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Сирна запіканка — це не лише швидкий і простий спосіб наситити вас енергією на весь день, але й смачна альтернатива звичайному сніданку. Чи є щось краще, ніж прокинутися вранці від аромату свіжої запіканки, яка тане в роті, роблячи кожен ковток справжнім задоволенням? Давайте разом дізнаємось, як створити цей шедевр на кухні всього за кілька хвилин, щоб потім насолоджуватись смачним і поживним сніданком разом зі своєю родиною.

Інгредієнти

  • Сир кисломолочний  від 9% жирності 600 г
  • Яйця 3 штуки середнього розміру
  • Цукор 3 столові ложки
  • Сметана від 15% жирності 3 столові ложки
  • Сіль дрібного помелу
  • Манка 3 столові ложки
  • Ванільний цукор 1 чайна ложка
  • Родзинки 3 столові ложки
  • Цедра 1 лимона

Приготування

Одразу зауважимо, що бажано, щоб продукти були кімнатної температури.

Для запікання вам знадобиться кругла роз’ємна форма діаметром 20-22 см, повністю застелена зсередини пергаментом, а також, заздалегідь розігріта до температури 180°C, духовка. Не зайвими будуть міксер та блендер.

Сирна запіканка за кілька хвилин

Перш за все залийте окропом родзинки мінімум на 15 хвилин, а потім зцідіть воду та обсушіть їх.

Далі розділіть яйця на жовтки та білки.

У чашу блендера покладіть жовтки, сир, цукор, сметану, ванільний цукор, сіль та манку і все добре перебийте, щоб у вас була маса ніжної консистенції.

У окремому посуді збийте міксером білки до так званих “міцних піків”, а потім лопаткою обережно введіть їх у сирну масу.

Також додайте туди лимонну цедру та родзинки. Все ретельно перемішайте та викладіть у форму. Розрівняйте поверхню й відправте у духовку на 40 або 50 хвилин.

Готову запіканку посипте кокосовою стружкою чи цукровою пудрою.

 

Популярне

Схожі статті

Найсмачніші пиріжки з універсального тіста: беру кефір і соду. Готую вже декілька днів поспіль! Рецепт

Дізнайтеся, як зробити найсмачніші смажені пиріжки з універсального тіста на кефірі. Готується таке тісто швидко, адже до його складу входить сода.

Чого творці серіалу “Величне століття” не знали про дружин Султана Сулеймана: загадкова доля Гюльфем

"Величне століття"- один з найуспішніших серіалів. Не дивно, що його постійно обговорюють і міркують: хто з його героїв відповідає історичній правді, а хто — продукт вигадки творців картини.

Роман на стороні переріс у 28-річний ювілей: незвичайна історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка

Ольга Сумська зворушливо привітала чоловіка, Віталія Борисюка, з 28-річчям весілля. Про радісну подію акторка написала у своєму блозі в Instagram.