Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

Це картопля з певною кількістю фаршу, перетворена у чудові трикутнички, смажені на сковороді. Така страва — яскравий приклад того, як зі звичайних інгредієнтів можна створити щось надзвичайно смачне та цікаве. Не зважайте на її простоту, бо кожен ковток цих трикутничків наповнений ароматом і смаком, які вразять навіть найвибагливіших гурманів. Готувати це легко і швидко, а результат вас приємно здивує. Давайте разом відкриємо для себе цю смачну випічку.

Інгредієнти

Для тіста:

  • Картопля 4-5 штук розміром трошки більше за середній
  • Вершкове масло 20 г
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Яйця 1 штука середнього розміру
  • Петрушка свіжа (листя) 1 пучок
  • Борошно 220 г
  • Розпушувач тіста 1 чайна ложка

Для начинки:

  • Цибуля ріпчаста 1 штука великого розміру
  • Фарш м’ясний будь-якого складу 250 г

Рослинна олія для смаження

Приготування

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці

Картоплю помийте та відчистьте від шкірки, а потім залийте підсоленим окропом та відваріть до повної готовності. Після чого злийте воду, а картоплю перетворіть у пюре, додавши масло та сире яйце.

Потім у пюре всипте просіяне разом з розпушувачем борошно, а також додайте дрібно нашатковане листя петрушки. Ретельно замісіть тісто, вкрийте його плівкою та залиште підходити, поки будете готувати начинку.

Цибулю відчистьте від лушпиння та подрібніть ножем або у блендері. Потім відправте її у розігріту у сковорідці олію та спасеруйте, а тоді покладіть до неї фарш.

На сильному вогні випаруйте з фаршу рідину. Помішуйте та руйнуйте грудки, що утворюються при смаженні. Коли фарш змінить колір, вимкніть вогонь.

Тепер розділіть тісто на 8 рівних частин, які розкачайте у коржики.

Розріжте кожен навпіл, а тоді покладіть начинку й руками та виделкою заліпіть краї трикутничків так, як на фото.

Викладайте вироби у розігріту у сковорідці олію та смажте з обох боків до рум’яної скоринки.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров зустрівся з Іриною Білик і зізнався у почуттях до жінки: як на це реагує його дружина Марина?

Нещодавно у мережі з'явилася фотографія відомого співака Павла Зіброва разом із красивою та талановитою Іриною Білик. Ця світлина викликала зацікавлення щодо їхнього давнього дружнього зв'язку.

Коли готую рис так, а до нього додаю запечену курочку, мої їдоки біжать за стіл наввипередки: кращий рецепт

Якщо вам настільки набридли традиційні способи приготування курки, то цей рецепт стане для вас справжнім відкриттям: неймовірний рецепт курочки, запеченої у духовці з розсипчастим рисом.

Ротару показала архівне фото своїх батьків: юна Софія між мамою й татом — назавжди найрідніші та найближчі

Софія Ротару завжди вражає своїх шанувальників не лише талантом, а й глибокою людяністю. Її зворушливі фотографії разом із батьками служать своєрідним нагадуванням про важливість родинних цінностей.