Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Смачно, соковито та ситно. Приготувати сосиски в лаваші в духовці нескладно, а результат потішить як дітей, так і дорослих. Усередині соковита сосиска, яку обволікає розплавлений сир, і додає аромату кріп, а зверху – ледь хрусткий рум’яний лаваш. Усе просто і швидко, але неймовірно смачно.

Для приготування такого сніданку вам знадобиться:

  • Лаваш – 1 штука
  • Сосиски – 6 штук
  • Сир – 100 грамів
  • Кріп – 1 пучок
  • Яйце – 1 штука
  • Майонез – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

Для початку наріжте аркуш лаваша на смужки, приблизно такої ж ширини, як і довжина сосисок. З одного аркуша лаваша виходить приблизно 6 заготовок. Кількість кожного інгредієнту можна зменшувати або збільшувати в залежності від бажання та апетиту.

Простий і швидкий сніданок
Простий і швидкий сніданок

Далі тонким шаром змастіть кожну смужку лаваша майонезом, потім викладіть на край сосиску і натертий на дрібній терці сир, вони мають бути поряд, щоб після згортання сир «обіймав» сосиску. Зверху на них сиплемо мелений перець за смаком.

Далі промийте кріп під проточною водою і ретельно просушіть. Дрібно наріжте його і посипте зверху на сосиску і сир. Він додасть страві цікавого аромату. Тепер загорніть лаваш із сосискою та сиром, щоб утворилася форма рулету.

Занурте кожен рулетик у збите яйце і викладіть у форму для запікання, попередньо змащену олією. Запікайте рулетики в розігрітій до 190 градусів духовці приблизно 7 хвилин. Можна подавати їх самостійно або розрізати навпіл і подати з томатним соусом. Соус можна вибирати будь-який на ваш смак.

Смачний, ситний, а головне швидкий сніданок готовий!

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!