Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Вам знадобиться:

  • 130 г згущеного молока;
  • 60 г сухого молока.
Ектор Хіменес-Браво пропонує глазур для пасок

За словами Ектора Хіменеса-Браво така глазур виходить не лише смачною, але й густою. Коли застигне, не потріскається. Тож обов’язково слід спробувати зробити так, як радить відомий спеціаліст.

Усе робиться дуже просто. Ектор показав як: спочатку просійте сухе молоко. Потім змішайте його зі згущівкою й нанесіть на пасочку. Прикрасьте, як заманеться. Як бачите, на це підуть лічені хвилини.

Ектор Хіменес-Браво пропонує глазур для пасок

Підписники Хіменеса-Браво в Інстаграмі почали жваво обговорювати запропонований рецепт глазурі. Хтось пригадав, що робив так і вийшло дійсно смачно. Комусь навпаки видалося, що така глазур просто стече з пасочки, оскільки недостатньо густа. Та специ кулінарії запевнили, що така глазур застигає настільки швидко, що не встигаєш навіть прикраси встановити.

Є й такі, які щойно бачать згущене молоко, відразу ж з’їдають, тож скористатися ним із благою метою на Великдень просто нездатні. Спеціально для таких одна читачка порадила повернутися до традиційного білка та цукрової пудри. В неї знайшлися опоненти, які виступили проти тривалого збивання сирих яєць.

Ще один знавець кулінарії відзначив, що наносити таку глазур потрібно на гарячу пасочку, а застигне вона протягом кількох годин. Одна з підписниць Ектора пригадала, що раніше вже чула подібний рецепт від Лізи Глинської. Підписники закидали Хіменеса-Браво ще купою різноманітних запитань. Та найбільше було прохань дати ще й рецепт ідеальної пасочки.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.