Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Спробуйте приготувати справжню смакоту за не надто великі гроші — рулет зі свинячої кульки. Ця закуска пасуватиме на будь-якому столі та стане чудовою заміною магазинній ковбасі.

Інгредієнти

  • Свиняча рулька – 1,2-1,5 кг
  • Сіль – 1,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Гірчиця горошком – 1,5 ч. ложки
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Копчена паприка – 1 ч. ложка (за бажанням)
Знаменита закуска, яку готую на кожне свято — рулет зі свинячої рульки
Знаменита закуска, яку готую на кожне свято — рулет зі свинячої рульки

Приготування

Свинячу рульку пошкребти ножем, добре промити водою та висушити паперовими рушниками. Зробити надріз і акуратно відокремити кісточку, а потім зрізати шматочки м’яса. Поверхню шкіри з жиром приправити сіллю та перцем чорним меленим. Скласти шкіру навпіл і відкласти в сторону.

Нарізати відокремлене м’ясо невеликими смужками близько 1.5-2 см. Шматочки м’яса викласти на кухонну дощечку, накрити харчовою плівкою й відбити молоточком з обох боків. Перекласти відбиту свинину в окрему глибоку миску.

До м’яса додати сіль, перець чорний мелений, копчену паприку, гірчицю в зернах і часник, пропущений через прес. Ретельно перемішати шматочки маса руками, злегка відтискаючи. Накрити миску харчовою плівкою та залишити маринувати протягом 30-40 хвилин.

Викласти шкіру на поверхню, а зверху рівномірно розподілити мариновану свинину. Загорнути один край заготовки та сформувати рулет. Розрізати рукав для запікання так, щоб вийшов один лист. Перекласти заготовку на підготовлений лист і щільно загорнути, як на фото. Після цього загорнути майбутній рулет у 3-4 шари фольги.

Знаменита закуска, яку готую на кожне свято — рулет зі свинячої рульки
Знаменита закуска, яку готую на кожне свято — рулет зі свинячої рульки

Помістити заготовку на деко та відправити в розігріту духовку при температурі 170 градусів на 2 години. Залишити рулет вистигати “під пресом” на ніч. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?