Чи то намазка, чи то паштет, але не встигаю подавати на стіл: за основу беру консервовану червону квасолю

Приготувати незвичайну та смачну намазку можна зі звичайної консервованої червоної фасолі та ще парі простих інгредієнтів. Спробуйте цей рецепт та ймовірно, що він стане одним з ваших улюблених.

Хочете розкрити таємницю найсмачнішої намазки на хліб, яка швидко зникне з вашого столу, а гості будуть просити рецепт цієї смакоти? Представляємо вам унікальний рецепт намазки на основі червоної фасолі, яка точно здивує ваші смакові рецептори та стане улюбленим снеком для всієї вашої родини.

Паштет для бутербродів з червоної квасолі
Паштет для бутербродів з червоної квасолі

Інгредієнти:

  • 1 банка червоної квасолі
  • 2 варені яйця
  • 100-150 гр сиру фета або плавленого сиру
  • Сік 1/2 лимона (або за смаком)
  • 1 цибулина
  • 2-3 великі зубчики часнику
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, чорний перець, сушений часник, солодка або копчена паприка

Приготування:

Намазка на основі червоної фасолі починається з підготовки інгредієнтів. Відварюємо яйця та ріжемо їх на дрібні кубики. Сир фета або плавлений сирок також нарізаємо на невеликі шматочки. Цибулину і часник дрібно ріжемо. З квасолі зливаємо рідину та декілька разів промиваємо.

Смачна закуска з червоної квасолі
Смачна закуска з червоної квасолі

У блендері або кухонному комбайні змішуємо квасолю із зубчиками часнику, цибулиною, соком лимона та оливковою олією. Додаємо сіль, чорний перець, сушений часник та паприку за смаком. Збиваємо до однорідності. Додаємо яйця, сир та ще раз ретельно перебиваємо блендером до рівномірного розподілу інгредієнтів.

Намазка на хліб із червоної фасолі готова до подачі! Подаємо на свіжому батоні чи підсушеному на сковороді хлібі. Ця смакота також чудово підходить, як додаток до салатів або мʼяса.

Завдяки цьому унікальному рецепту намазки на основі червоної фасолі ви зможете насолодитися новими смаковими відчуттями та приготувати страву, яка неодмінно прийдеться до смаку вам та вашим гостям.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.