Усього 4 інгредієнти, а така смакота: сусідка дала рецепт салату, в який я закохалася. Повірте, це смачно

Нагодувати гостей, які вже стоять на порозі, інколи може бути задачею із зірочкою. І в таких моментах виручають експрес-рецепти, в яких мало інгредієнтів, а підготовка продуктів займає пʼять хвилин.

Коли гості раптово стоять на порозі, а стіл ще не готовий, у вас є можливість здивувати їх простим, але водночас вишуканим салатом, який займе всього кілька хвилин для приготування. Дозвольте мені поділитися з вами рецептом цієї  чудової страви, яка точно виручить у будь-яку мить. Інгредієнти для салату найпростіші та недорогі, але разом вони створюють щось дійсно смачне.

Простий та смачний салат з крабовими паличками
Простий та смачний салат з крабовими паличками

Інгредієнти:

  • 200 грамів крабових паличок
  • 3 штуки свіжих огірків
  • 1 банка консервованої червоної квасолі
  • 3-4 столові ложки майонезу
  • 2-3 зубчики часнику (за бажанням)
  • Сіль за смаком

Приготування:

Відкрийте банку консервованої червоної квасолі, злийте рідину в якій знаходиться квасоля та добре промийте її під холодною водою. Дайте квасолі підсушитися.

Поки квасоля висихає, наріжте крабові палички на невеликі шматочки-кубики. Також наріжте свіжі огірки на кубики.

Рецепт простого та швидкого салату з чотирьох інгредієнтів
Рецепт простого та швидкого салату з чотирьох інгредієнтів

У великій мисці об’єднайте крабові палички, нарізані огірки та консервовану квасолю. Додайте майонез та сіль за смаком. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти були рівномірно покриті майонезом.

Якщо ви хочете додати більше аромату та глибини смаку, додайте дрібно нарізаний часник. Помішайте ще раз.

Ваш розкішний салат готовий! Подається він краще за все охолодженим. Прикрасьте верх шматочками огірка чи зеленню для більш вишуканого вигляду.

Нехай ваші гості насолоджуються цим елегантним та простим салатом, який виручить в будь-яку мить. Цей рецепт стане вашим справжнім рятівником у несподіваних ситуаціях, коли час обмежений, а смачно нагодувати гостей потрібно.

Не бійтеся експериментувати з інгредієнтами. Спробуйте додавати до салату різни продукти та створювати новий смак. Наприклад, з вже обраними інгредієнтами може чудово смакувати варене яйця, твердий сир, або для краси можна додати свіжі сухарики.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.