Можу їсти цей суп все літо, бо настільки вже легкий і смачний: для фігури безпечний, а на смак – ідеальний

Приготувати літній суп зі свіжими овочами – найкраща ідея, яка тільки може спасти вам на думку. Ділимось простим, але водночас таким крутим рецептом страви.

Приготування страв – особливий процес. До нього важливо підійти з відповідальністю, але і з креативом. Важливо бути готовими до експериментів, але й знати всі класичні тонкощі приготування тих чи інших страв.

Так, наприклад, влітку набагато більше хочеться покуштувати чогось легенького – від важких страв і взагалі існує бажання відмовитись. Для того, аби порадувати свій організм корисними мікроелементами та вітамінами влітку, ви можете приготувати цей свіжий суп.

Господині розповіли, як дуже швидко приготувати смачний літній суп зі свіжими овочами
Господині розповіли, як дуже швидко приготувати смачний літній суп зі свіжими овочами

Інгредієнти:

  • 1 літр овочевого бульйону;
  • 2 великі морквини;
  • 2 великі картоплини;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 стебла селери;
  • 1 невеликий кабачок;
  • 100 грамів кукурудзи (зерна);
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • 2 зубчики часнику.

Спосіб приготування:

У великій каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте подрібнений часник та обсмажте його протягом 1-2 хвилин, доки часник не стане ароматним. Додайте нарізані цибулю та селеру до каструлі та готуйте протягом 3-5 хвилин до м’якості.

Потім додайте нарізані моркву, картоплю та кабачок. Продовжуйте готувати ще 5-7 хвилин, або доки овочі не стануть м’якими. Додайте овочевий бульйон або воду до каструлі. Доведіть до кипіння, а потім зменште вогонь і дайте супу покипіти протягом 10-15 хвилин.

Додайте кукурудзу і продовжуйте готувати ще 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню. Приправте суп сіллю та перцем на смак. Якщо бажаєте, додайте сік лимона або лайму для свіжості. Подайте легкий суп з овочами гарячим, прикрашений свіжими травами.

Господині розповіли, як дуже швидко приготувати смачний літній суп зі свіжими овочами
Господині розповіли, як дуже швидко приготувати смачний літній суп зі свіжими овочами

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.