Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Червона ікра – дорогий та вишуканий продукт, який полюбляють практично всі. Та ціна цього продукту дуже висока і не кожен може собі дозволити купувати її навіть раз на місяць. Та є чудова альтернатива червоній ікрі – намазка з філе оселедця. Звісно, порівнювати ці два продукти не можна, вони різні. Та така намазка може замінити червону ікру на святковому столі. Ви можете робити бутерброди з цією намазкою, чи подавати їх у тарталетках.

Готується ця закуска дуже просто та швидко з доступних продуктів, а смак вас неодмінно вразить.

Необхідні інгредієнти:

  • філе оселедця – 500 г;
  • плавлений сирок –  4 шт;
  • вершкове масло – 400 г;
  • варена морква – 4 шт (середня).

Спосіб приготування:

Для цього рецепту ви можете купити вже готове філе в магазині, або самостійно його відділити з цілої рибини вдома. Якщо будете розбирати рибу вдома, намагайтеся позбавитись від всіх кісточок, а також зніміть шкірку та чорні плівки.

Також відповідально підійдіть до вибору плавленого сиру, адже він дуже впливає на смак готової страви. Плавлений сирок повинен мати вершковий смак і не містити ніяких добавок. Слідкуйте, щоб на етикетці було написано саме плавлений сирок, а не “сирний продукт”.

Для приготування закуски всі інгредієнти потрібно пропустити через м’ясорубку.

Рецепт смачної і ніжної рибної намазки з оселедця
Рецепт смачної і ніжної рибної намазки з оселедця

Спучатку пропускаємо через м’ясорубку філе оселедця, потім варену моркву, плавлений сирок і в останню чергу вершкове масло. Його треба злегка підморозити. Далі все ретельно перемішуємо. Намазка готова! За рахунок моркви у складі, намазка має яскравий помаранчевий колір і навіть візуально нагадує червону ікру.

Рецепт смачної і ніжної рибної намазки з оселедця
Рецепт смачної і ніжної рибної намазки з оселедця

Подавайте рибну закуску з білим хлібом, або грінками.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.