Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Ця випічка — справжня радість для всіх любителів солодощів, адже вона поєднує в собі ніжний смак тістечка з хрусткою кокосовою стружкою.

Готувати ці легкі тістечка дуже просто, і вам не знадобиться особливих навичок чи великої кількості інгредієнтів. Рецепт стане вашим найбільшим помічником у створенні солодощів на будь-яку нагоду — чи то для домашнього чаювання, чи для святкового столу.

Інгредієнти

  • 250 г кокосової стружки
  • 220 г борошна
  • 1 л молока
  • 100 г цукру
  • 10 мл ванільної есенції
  • 100 г вершкового масла
  • 300 г цукрової пудри
  • 250 мл вершків для збивання
  • 100 г подрібненого волоського горіха
  • 70 г подрібнених фісташкового горіха

Приготування

Тістечка у кокосовій стружці

Окрім продуктів вам знадобиться деко, сотейник з товстим дном, плита, холодильник та міксер.

Поставте сотейник на плиту з помірним вогнем. Всипте туди просіяне борошно й одразу залийте його молоком, ретельно перемішуючи. Додайте цукор, ванільну есенцію, а на при кінці — масло. У вас не повинно залишитись жодної грудочки після загущення.

Далі насипте рівним шаром у деко кокосову стружку, а зверху налийте обережно шар борошняно-молочної маси. Добре розрівняйте поверхню й відправте деко у холодильник на 1 годину.

Коли час сплине, міксером на високих обертах збийте вершки з цукровою пудрою до так званих “міцних піків”, після чого нанесіть крем на поверхню основи з холодильника й також дуже ретельно розрівняйте його.

Знову поверніть деко у холод цього разу на 30 хвилин

Після того розріжте пласт на смужки, по центру кожної насипте доріжку з волоського горіха та загорніть їх у рулетики.

Таким чином у вас вийдуть тістечка, обліплені кокосовою стружкою. Прикрасьте зверху фісташками та насолоджуйтесь їхнім смаком та виглядом.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.