Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Для приготування цього салату знадобиться небагато:

  • Мариновані печериці – 150 грамів
  • Картопля – 150 грамів
  • Куряча грудка – 150 грамів
  • Цибуля ріпчаста – 45 грамів
  • Яйця – 2 штуки
  • Майонез – 90 грамів
  • Зелень – 7 грамів
  • Сіль – за смаком

Для приготування цього салату необхідно заздалегідь відварити до м’якості картоплю. Потім остудіть коренеплоди, почистіть їх від шкірки і натріть на тертці. Тепер викладіть натерту картоплю першим шаром і посоліть за смаком. Салат потрібно викладати в кільці. Потім змастіть картопляний шар майонезом, щоб він став соковитим.

Салат з 4 інгредієнтів
Салат з 4 інгредієнтів

Тепер наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками і викладіть їх у салат другим шаром. Цибулевий шар також змастіть майонезом. Далі наріжте підготовлену заздалегідь відварену курячу грудку невеликим шматочками будь-якої форми на ваш розсуд і розподіліть їх у салаті третім шаром. Під час варіння куряче м’ясо обов’язково потрібно посолити. Шар із курки також полийте майонезом.

Курячі яйця заздалегідь зваріть круто і потім остудіть. Далі їх потрібно буде почистити й натерти, потім також викласти в салат – так у вас вийде четвертий шар. Тепер до всього цього додайте сіль за смаком. Тепер яєчний шар полийте майонезом.

Наприкінці присипте приготований салат дрібно порубаною зеленню. Це може бути петрушка, кріп і зелена цибуля, а також будь-яка інша на ваш смак. Тепер на зелень розподіліть мариновані печериці. Далі дайте салату настоятися в холодильнику 15-20 хвилин, потім, знявши кільце, подавайте закуску до столу.

Простий і смачний салат готовий!

Популярне

Схожі статті

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.

“Супер жінка”: Наталія Могилевська показала перше фото з 4-річною донькою Софією та зачарувала до сліз

Наталія Могилевська розчулила фанатів новим фото, на якому зображена в обіймах із донькою Софією. Зворушливий допис співачка опублікувала у своєму фотоблозі.