Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Великдень – найсвітліше весняне свято, яке завжди збирає навколо святкового столу всю родину. Крім основних атрибутів Великодня, такі як паска і крашанки, прийнято на це свято готувати щедрий і смачний стіл.

Пропонуємо до вашої уваги смачний і оригінальний рецепт салату, який прикрасить будь-який святковий стіл. Салат виходить ситним, соковитим і оригінальним. Такий салат можна готувати в будь-яку пору року, адже інгредієнти для нього доступні і влітку і зимою.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 2 шт;
  • морква – 1 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • твердий сир – 150 г;
  • огірок солоний – 4 шт;
  • зелена цибуля – пучок;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Картоплю та моркву потрібно відварити в шкірці у підсоленій воді до готовності та охолодити. Яйця варимо вкруту і також охолоджуємо. Важливо обрати картоплю некрохмального сорту, щоб вона не розварилася під час приготування.

Відварену картоплю очищаємо і ріжемо кубиком. Так само ріжемо моркву та перекладаємо у салатник.

Рецепт ситного і соковитого салату з сиром на Великдень
Рецепт ситного і соковитого салату з сиром на Великдень

Варені яйця, солоні огірки та твердий сир також нарізаємо кубиком і все змішуємо у салатнику.

Зелену цибулю дрібно кришимо і додаємо в салат. Все солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Якщо ви хочете зробити салат більш легким, заправте його сумішшю майонезу та сметани, які треба змішати у рівних пропорціях.

Рецепт ситного і соковитого салату з сиром на Великдень
Рецепт ситного і соковитого салату з сиром на Великдень

Готовий салат можна їсти відразу, та якщо він настоїться в холодильнику кілька годин, то стане ще смачнішим. Інгредієнти в цьому салаті ідеально поєднуються між собою. Такий салат є досить самостійною стравою. Його можна їсти без доповнення, або подавати навіть у якості гарніру до м’ясних страв.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.