Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Шоколадні млинці – це справжня смачна знахідка для всієї родини, особливо коли вони виходять м’якими, ніжними та, головне, не рвуться. За допомогою цього унікального рецепта ви зможете приготувати смачні млинці, які точно стануть улюбленим смаколиком у вашому домі.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1/3 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 200 мл кипʼятку
  • 300 мл молока
  • 20 гр какао-порошку
  • 180 гр борошна (або більше, за потреби)
  • 2 столові ложки рослинної олії

Приготування:

Як приготувати смачні шоколадні млинці
Як приготувати смачні шоколадні млинці

У великій посудині розбийте яйця та додайте сіль, цукор та ванільний цукор. Перемішайте складники до однорідності та розчинення цукру. Додайте молоко до суміші з яйцями.

Посійте через сито в суміш какао-порошок та продовжуйте збивати до гладкої консистенції. Поступово додавайте також просіяне борошно, помішуючи, доки тісто не стане густим і однорідним. Можливо, вам знадобиться додаткове борошно, залежно від консистенції тіста. Для того, щоб млинці не рвалися, тісто слід заварити кипʼятком. Вливайте його повільно, ретельно розмішуючи тісто.

Додайте рослинну олію та знову перемішайте. Далі розігрійте сковороду на середньому вогні і змастіть її невеликою кількістю олії.

Рецепт шоколадних млинців, які не рвуться при смаженні
Рецепт шоколадних млинців, які не рвуться при смаженні

Налийте невелику порцію тіста на сковороду і розподіліть його так, щоб утворився тонкий млинець. Готуйте млинці з обох сторін, поки вони не стануть золотистими. Повторюйте процес до закінчення всього тіста, додаючи олію на сковороду за потреби.

Подавайте гарячі шоколадні млинці з вашими улюбленими начинками або топінгами, такими як мед, малиновий сироп або свіжі фрукти. Цей рецепт гарантує, що ваші шоколадні млинці будуть ніжними і не порвуться, даруючи вам справжню смакову насолоду з кожним шматочком. Насолоджуйтеся цим витвором кулінарного мистецтва разом з родиною або друзями.

Популярне

Схожі статті

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.