Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.

Салат “Червоне море” – це справжня кулінарна знахідка, яке легко замінить класичні салати типу Олів’є та Шуба. Цей салат не лише вражає своїм виглядом, але й чудово поєднується з будь-якими основними стравами, хай то буде м’ясо, риба чи птиця. Давайте розглянемо детальний рецепт цього неперевершеного салату.

Інгредієнти:

  • 2 солодких, червоних болгарських перців
  • 500 грамів стиглих червоних помідорів
  • 1-2 зубчики часнику
  • 300 грамів крабових паличок
  • Сіль та чорний перець за смаком
  • 3-4 столові ложки майонезу

Приготування:

Смачний та соковитий салат Червоне море
Смачний та соковитий салат Червоне море

Почніть з миття та очищення перців та помідорів. Наріжте перці соломкою, а помідори відділіть від водянистої мʼякоті та також наріже соломкою. Розім’яти часник можна в часникодавці або натерти на дрібній терці. Крабові палички розгорніть та наріжте на смужки.

У великій мисці об’єднайте всі підготовлені інгредієнти. Додайте сіль та чорний перець за смаком. Додайте майонез до суміші та добре перемішайте, щоб усі інгредієнти були рівномірно покриті соусом.

Рецепт салату Червоне море, який підійде навіть на святковий стіл
Рецепт салату Червоне море, який підійде навіть на святковий стіл

Салат “Червоне море” готовий до подачі! Розкладіть його на порціонні тарілки та прикрасьте зеленню для ефектнішого вигляду.

Салат “Червоне море” не лише вражає своїм смаком, але і створює неймовірний візуальний ефект, завдяки червоним кольорам інгредієнтів, який безсумнівно захопить увагу кожного, хто захоче його спробувати. Спробуйте цей шедевр кулінарного мистецтва і пориньте у світ неймовірних смакових відчуттів та гастрономічного задоволення. Без сумнівів, цей салат першим зникне з вашого столу.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.