Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Шукаєте новий та смачний салат, щоб здивувати гостей або просто порадувати себе і близьких? Представляємо вам рецепт неймовірно смачного салату з яловичиною, який захочеться зʼїсти ледь не з тарілкою. Цей салат поєднує в собі яловичину, свіжі овочі та ароматні спеції, створюючи справжню вибухову смакову симфонію.

Інгредієнти:

  • 300 грамів яловичини
  • 1 шт цибулі
  • 1 шт моркви
  • 3-4 шт маринованих огірків
  • 4 зубчики часнику
  • Сіль та перець за смаком
  • 2-3 столові ложки майонезу

Приготування:

Смачний салат із яловичини та маринованих огірків
Смачний салат із яловичини та маринованих огірків

Замаринуйте яловичину у солі, перцю та інших спеціях за вашим смаком. Залиште її в холодильнику протягом 30-60 хвилин, щоб вона добре пропиталася смаком.

Натріть моркву на тертці, а цибулю наріжте кільцями. Дрібно наріжте мариновані огірки та часник.

Як приготувати салат, який буде миттєво розлітатися з тарілок
Як приготувати салат, який буде миттєво розлітатися з тарілок

Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній мариновану яловичину до золотистого кольору. Додайте нарізаний часник під час смаження для неповторного аромату. Слідом додайте цибулю.

У великій мисці змішайте обсмажену яловичину зі всіма нарізаними овочами. Додайте майонез, сіль та перець за смаком. Охайно перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно змішалися. Подавайте салат на стіл у красивому посуді. Він особливо смачний, коли подається прохолодним.

Чому цей салат вартий вашої уваги?

У цьому салаті зустрічаються різні смаки – від ніжної яловичини до кислого від маринованих огірків, що створює вишукану гармонію.

Цей салат – ідеальний вибір для будь-якого випадку, хай то вечірка або звичайний обід. Він готується досить швидко і не потребує складних кулінарних навичок.

Яловичина – відмінне джерело білка, що робить цей салат ідеальним варіантом для тих, хто приділяє увагу збалансованому харчуванню.

Популярне

Схожі статті

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.

Могла б стати свекрухою Мартиновської, якби син був сміливішим: Ярославський показав, як виглядає його мама

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський, якого багато хто знає як затятого холостяка, нарешті розкрив, хто є його найдорожчою у світі людиною.

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.