Розкішний пиріг до чаю, що й торта не потрібно: настільки простий набір продуктів, але дуже красиво й смачно

Такий домашній пиріг варто приготувати хоча б один раз, адже процес приготування займає мінімум часу. Ділимось найкращим рецептом, який точно вас підкорить.

Нічого важкого у приготуванні домашнього пирога з вишнями немає. Все, що вам потрібно – змішати декілька простих інгредієнтів, а потім закинути все у духовку. Через деякий час оселю заповнить ніжний і такий витончений аромат випічки, а вже пізніше ви зможете насолодитись випічкою.

Простий рецепт смачного домашнього пирога до чаю та кави – найшвидший варіант приготування
Простий рецепт смачного домашнього пирога до чаю та кави – найшвидший варіант приготування

Інгредієнти

  • 4 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • 1/2 ч. ложка ванільного екстракту;
  • Щіпка солі;
  • 100 грамів заморожених вишень;
  • 1 склянка вишневого варення.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно ввімкнути духовку. Попередньо розігрійте її до температури 180°C. Підготуйте форму для випікання пирога – змажте її або покрийте пергаментним папером.

У великій мисці збийте курячі яйця з цукром до отримання пухкої та густої маси. Додайте ванільний екстракт або цукрову пудру до майбутнього тіста та продовжуйте збивати. Поступово додавайте просіяне пшеничне борошно, розпушувач для тіста та сіль до маси з яєць та цукру. Додайте вишні. Помішуйте все до отримання однорідного тіста.

Перелийте тісто в підготовлену форму та рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Випікайте бісквіт у попередньо розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин, або доки зубочистка, вставлена в центр пирога, не буде виходити чистою.

Після випікання дістаньте бісквіт із духовки та залиште його охолоджуватися. Після охолодження бісквіта рівномірно розподіліть вишневе варення по його поверхні. Поріжте пиріг на порційні частини та подавайте за бажанням з ванільним морозивом або будь-яким іншим смаколиком, як от, наприклад, шоколад.

Простий рецепт смачного домашнього пирога до чаю та кави – найшвидший варіант приготування
Простий рецепт смачного домашнього пирога до чаю та кави – найшвидший варіант приготування

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.