Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Головний секрет приготування такої незвичайної закуски полягає в тому, аби правильно нарізати капусту та особливим чином підготувати її до випікання у духовці. Готова закуска виходить доволі низькокалорійна та дієтична, а тому ви можете не боятись за свою фігуру.

Кулінарна блогерка розповіла, як швидко приготувати відбивні без м'яса зі звичайної капусти
Кулінарна блогерка розповіла, як швидко приготувати відбивні без м’яса зі звичайної капусти

Інгредієнти:

  • 1 середнього розміру капуста;
  • 2 яйця;
  • 1/2 склянки молока;
  • 1/2 склянки пшеничного борошна;
  • 1/4 чайної ложки солі;
  • 2 столові ложки олії.

Спосіб приготування:

Нагрійте духовку до 180 градусів. Наріжте капусту на середні кільця та варіть у киплячій воді протягом 3-5 хвилин, доки вона не стане трохи м’якшою. Потім вилийте зайву воду. У середній мисці збийте яйця разом із молоком. Додайте до маси з яйцями сіль, перець та паприку (за бажання) і знову перемішайте.

Поступово додайте пшеничне борошно до яєчної маси, перемішуючи, доки не отримаєте гладке тісто без грудочок. Помастіть форму для запікання олією. Розкладіть злегка проварену капусту у змащену форму.

Залийте капусту зверху отриманим тістом для кляру. Поставте форму у попередньо розігріту духовку та запікайте протягом 25-30 хвилин або доки кляр не стане золотистим та хрустким. Після запікання дістаньте капусту з духовки та подайте гарячою.

Кулінарна блогерка розповіла, як швидко приготувати відбивні без м'яса зі звичайної капусти
Кулінарна блогерка розповіла, як швидко приготувати відбивні без м’яса зі звичайної капусти

Найкраще подавати готову закуску зі сметаною або часниковим соусом. По-особливому смачна та соковита закуска стане вашим улюбленим частуванням, а родині все сподобається навіть без м’яса. Обов’язково спробуйте приготувати це апетитне частування. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.