Просто перемішую всі продукти ложкою і в духовку! Можна пекти з будь-якими фруктами: рецепт смачного пирога

Жоден куплений пиріг не зрівняється з ароматною домашньою випічкою, яку тільки дістали з духовки. Приготуйте цей простий пиріг на кефірі з фруктами і ви буде вражені його неперевершеним смаком.

Часто господині не наважуються пекти пироги в домашніх умовах, адже думають, що це довго і складно. Та є рецепти пирогів, які готуються дуже швидко, а результат виходить приголомшливим. Саме таким є пиріг на кефірі за цим рецептом. Ви можете додавати сюди будь-які фрукти та ягоди, які вам подобаються. Також можна використовувати як свіжі, так і заморожені фрукти.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • цукор – 150 г;
  • кефір – 250 мл;
  • вершкове масло – 50 г;
  • борошно – 300 г;
  • розпушувач тіста – 10 г;
  • ваніль – дрібка;
  • сіль – дрібка;
  • фрукти (абрикоси) – 300 г.

Спосіб приготування:

Для приготування тіста у глибоку миску відправляємо 3 яйця. Додаємо до них дрібку солі, цукор і збиваємо вінчиком. До цієї маси вливаємо кефір і розтоплене вершкове масло. Важливо, щоб масло було не гарячим. Знову все перемішуємо вінчиком до однорідності.

В окремій мисці змішуємо борошно, ваніль і розпушувач тіста. Сухі інгредієнти перемішуємо і додаємо до яєчно-кефірно маси. Замішуємо вінчиком тісто, воно має вийти густиною, як густа сметана.

Рецепт простого і смачного пирога на кефірі з фруктами
Рецепт простого і смачного пирога на кефірі з фруктами

Підготуємо фрукти. Якщо ви берете абрикоси, персики, чи яблука, наріжте їх дольками. А ось вишні, чи ягоди залишаємо цілими.

Форму для випічки застеляємо пергаментним папером, змащуємо олією дно та стінки форми. Вливаємо половину всього тіста і лопаткою його рівномірно розрівнюємо. Викладаємо половину всіх фруктів і заливаємо другою частиною тіста та розрівнюємо його. Зверху викладаємо другу частину фруктів.

Рецепт простого і смачного пирога на кефірі з фруктами
Рецепт простого і смачного пирога на кефірі з фруктами

Ставимо пиріг в зарання розігріту духовку. Випікати його потрібно при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.

Готовий пиріг за бажанням присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Рецепт простого і смачного пирога на кефірі з фруктами
Рецепт простого і смачного пирога на кефірі з фруктами

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Кондитерські більше не спонсорую, бо сама печу швидко та з користю: абрикосовий пиріг готую всього 7 хвилин

Домашні десерти, такі як абрикосовий пиріг, мають безліч переваг перед покупними тортами. Вони не тільки корисніші, але й дозволяють експериментувати з інгредієнтами, створюючи щось дійсно особливе.

Під їхні пісні знайомились та закохувались. Як зараз виглядають кумири юності: Білик, Руслана, Пономарьов

Ірина Білик, Руслана Лижичко та Олександр Пономарьов залишаються яскравими зірками української естради, попри минулі роки. Вони є прикладом того, як можна зберегти молодість душі та тіла.

Раніше обходила цю рибу стороною, бо не подобався запах. Та от знайшла чудовий рецепт і тепер готую щотижня!

Мойва – це риба, яка заслужила свою популярність завдяки доступності, поживній цінності та смаку. Однак, багато хто уникає її приготування через специфічний запах.