Магазинні солодощі і поряд не стояли: зімпровізувала хрустке кокосове печиво до чаю та здивувала родину

Інколи хочеться чогось смачненького, але магазинні солодощі стали однакові на смак. Пропоную приготувати хрустке кокосове печиво, яке без сумнівів прийдеться вам до смаку.

Що може бути кращим, ніж чашка чаю, доповнена смачним, домашнім кокосовим печивом? Сьогодні я поділюся з вами унікальним рецептом хрусткого кокосового печива, яке розкриє вам нові грані смаку та аромату. Готуйтеся до того, що ваші рідні будуть просити приготувати його ледь не щодня.

Як приготувати хрумке кокосове печиво
Як приготувати хрумке кокосове печиво

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • Дрібка солі
  • Ванілін або ванільний цукор
  • 2 яйця
  • 100 г кокосової стружки
  • 180-200 г борошна
  • 5 г розпушувача (1 ч.л. з верхом)

Приготування:

Ретельно змішайте вершкове масло та цукор до однорідності. Додайте дрібку солі та ванілін. Потрібно, щоб цукор повністю розчинився, а маса була схожа на крем. Поступово додавайте яйця в масляну суміш, ретельно збиваючи після кожного додавання.

Поступово додавайте кокосову стружку, забезпечуючи рівномірне розподілення по всій суміші. Слідом додавайте просіяне борошно та розпушувач, ретельно перемішуючи до утворення густої суміші.

Рецепт смачного кокосового печива до чаю
Рецепт смачного кокосового печива до чаю

За допомогою ложки або рук утворіть невеликі кульки із тіста та розмістіть їх на підготовлений противень, залишаючи деяку відстань між ними, оскільки при запіканні вони змінять свою форму.

Випікайте печиво протягом 12-15 хвилин або до золотистого кольору. Не забудьте попередньо розігріти духовку до 180 градусів, а противень застелити пергаментом для запікання.

Після випікання дайте печиву трошки охолонути на противені, а потім подавайте до вашого улюбленого напою. Після того, як ви спробуєте приготувати це розкішне кокосове печиво самостійно, магазинні десерти відійдуть для вас на другий план.

Популярне

Схожі статті

Як Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого чоловіка Євгена Огіра: допомагає чи утримує брата Вені?

Світ шоу-бізнесу часто приховує багато таємниць, і особисте життя знаменитостей завжди викликає інтерес. Тіна Кароль — не виключення, тому що й в її житті є невідомі сторінки. 

4 рази одружений, 3 – розлучений: Іво Бобул щиро розповів про невірних дружин та одну підступну тещу

Український співак Іво Бобул, відомий не лише своїм бархатистим голосом і численними хітами, а й бурхливим особистим життям. Чотири шлюби та три розлучення — це історія, яка говорить сама за себе.

Ідеальна сімейна вечеря: курячі стегна з овочевим рагу у духовці готую за цікавим рецептом від шеф-кухаря

Курячі стегна з овочевим рагу — це чудовий варіант для смачного та ситного обіду або вечері. Поєднання соковитого м'яса, обсмаженого до золотистої скоринки, із запеченими овочами вам сподобається.