facebook

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Тістечка мають неймовірно показний вигляд, тому завжди стають справжньою прикрасою будь-якого святкового столу. До того ж це ідеальний варіант для тих, хто хоче насолодитися смачним десертом без використання духовки.

У цій статті ми відкриємо вам рецепт цих неймовірно смачних тістечок, які легко можна готувати хоч щодня. Відчуйте справжнє задоволення від кулінарії без духовки та яєць!

Поділимося з вами також одним лайфхаком: формами для тістечок є обрізані пластикові пляшки від мінеральної води. Їх розмір залежить від вашого бажання.

Інгредієнти

  • Молоко 3,2% 0,5 л
  • Цукор ванільний 1 чайна ложка
  • Цукор 80 г
  • Борошно 25 г
  • Крохмаль кукурудзяний 35 г
  • Масло вершкове 25 г
  • Арахіс смажений 70 г
  • Шоколад молочний 125 г
  • Кокосова стружка для прикрашання

Приготування

Тістечка з арахісом без духовки та яєць

У сотейник влийте молоко. Всипте до нього цукор — ванільний та звичайний й перемішайте так, щоб він розчинився. Потім додайте просіяне борошно й крохмаль. Знову все перемішайте, що не було грудочок, а тоді поставте сотейник на плиту з помірним вогнем та поваріть, постійно помішуючи, до загущення.

Одразу зніміть з плити й покладіть масло. Все ретельно перемішайте й після незначного охолодження заповніть цією масою формочки. Струсіть їх, щоб все добре розподілилось, та вирівняйте лопаткою поверхню.

Коли наповнювач стане кімнатної температури, відправте формочки у холодильник на 3 години.

Після того вийміть звідти їх, обережно перегорніть до гори дриґом, а потім бокові поверхні по окружності обваляйте у подрібненому арахісі.

Поставте тістечка на блюдо, а у заглиблення, що утворилось від формочок, влийте та розрівняйте розтоплений на водяній бані шоколад. Посипте його кокосовою стружкою та частуйте.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.