facebook

Смачніше, ніж у магазині: за 2 хвилини роблю домашні кокосові цукерки. Довше застигають, ніж готуються

Звісно, цукерки "Рафаелло" можна придбати в магазині. Але ціни кусаються, тож особливо не поласуєш. Вдома можна зробити солодощів стільки, скільки потрібно. Ці кокосові кульки сподобаються всім.

Вам знадобиться:

  • 150 г маскарпоне;
  • 130 г кокосової стружки;
  • 60 г цукрової пудри;
  • 17 обчищених горішків мигдалю.
  • 1 ч.лож. ванільної настоянки.
Домашні цукерки типу Рафаелло в кокосовій стружці

Для приготування кокосових цукерок, знадобиться мигдаль. Якщо він у вас не обчищений, залийте горішки окропом. Витримайте 3 хвилини. Воду злийте, а шкуринку зніміть. Після цього мигдаль просушіть, щоб не був вологим.

Домашні цукерки типу Рафаелло в кокосовій стружці

Відділіть 100 г кокосової стружки. Додайте до неї цукрову пудру. За допомогою блендера перетріть на борошно, щоб цукерки вийшли ніжними. З’єднайте отриману масу з маскарпоне та ванільною настоянкою. Можете її замінити ванільним цукром. Ретельно перемішайте.

Домашні цукерки типу Рафаелло в кокосовій стружці

Змочіть руки у холодній воді. Розділіть кокосове тісто на 17 частин. З кожної сформуйте кружальце. Викладіть посередині один горішок мигдалю. Загорніть і скачайте кульку. Обваляйте її у решті кокосової стружки. Викладайте на блюдо.

Домашні цукерки типу Рафаелло в кокосовій стружці

Тим, хто полюбляє “Рафаелло”, ці цукерки прийдуться до смаку особливо. Як бачите, готуються вони дуже швидко. З’їдаються, здається, ще скоріше. Але якщо щось залишиться після частування, зберігайте в холодильнику.

На свята подібний смаколик не соромно подати гостям. Навряд чи вони повірять, що ви зробили ці солодощі самотужки. А для своїх рідних можна приготувати у вихідні чи й просто в будень порадувати, особливо малечу, яка буде у захваті від таких ніжних повітряних кокосових цукерок.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.