Не смажте кабачки, поки не побачите цю техніку, що підкорила весь світ: рецепт простий, але такий смачний

Смажені кабачки – це, звісно, дуже смачно, але набагато апетитнішою виявиться ця страва. Для приготування вам знадобиться мінімум інгредієнтів і часу.

Аби приготувати таку смачну закуску, яка ідеально підійде і до звичайного столу, і до свята, і навіть до фуршету, вам знадобиться мінімум сил і витрат. Для початку потрібно купити три прості інгредієнти, а потім – виділити 15 хвилин для того, аби виконати основну справу.

Після цього ви можете закинути закуску в духовку та швиденько її приготувати. На цьому етапі від вас вже нічого не потрібно, ви можете відпочивати, поки страва сама готується. Отже, розповідаємо покроково, як приготувати смачну закуску з кабачків.

Кулінари розповіли, як приготувати смачні кабачки з сиром у духовці на вечерю та на перекус
Кулінари розповіли, як приготувати смачні кабачки з сиром у духовці на вечерю та на перекус

Інгредієнти:

  • Кабачки – 4-5 штук;
  • Сир – 300 грамів;
  • Плавлений сир – 2 упаковки.

Спосіб приготування:

Для початку кабачки потрібно добре помити під проточною водою та висушити за допомогою паперового рушника. Далі їх потрібно нарізати на кружальця. Шкірку краще залишити, так закуска не розпадеться у процесі випікання в духовці.

Наступним кроком потрібно натерти твердий сир і плавлений сирок. На деко для запікання в духовці викладіть фольгу або, краще, змащений олією пергаментний папір. Далі потрібно викласти нарізані кружальця на деко для випікання та зверху покласти трішки плавленого сиру.

Далі потрібно зверху на плавлений сирок викласти невелику кількість твердого сиру. За бажання, попередньо на кожен шматочок кабачка ви можете викласти невеликий шматочок томата – і лише потім накрити все тертим сиром.

Випікати закуску потрібно 15-20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. Після приготування постарайтесь з’їсти закуску одразу, аби вона не встигла охолонути.

Кулінари розповіли, як приготувати смачні кабачки з сиром у духовці на вечерю та на перекус
Кулінари розповіли, як приготувати смачні кабачки з сиром у духовці на вечерю та на перекус

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.