Морозиво “3 шоколади” діти просять робити ледь не щодня: холодний десерт набагато смачніший, аніж магазинний

Домашнє морозиво не порівняєш смаком із магазинним. А якщо додати ще й три види шоколаду, то вийде взагалі такий чудовий десерт, що годі й шукати інший рецепт.

Вам знадобиться:

  • 300 мл вершків;
  • 100 г гіркого шоколаду;
  • 100 г молочного шоколаду;
  • 100 г білого шоколаду;
  • 50 г цукру;
  • 3 яйця;
  • 1 дрібка солі.
Морозиво 3 шоколади з вершками

Щоб зробити морозиво 3 шоколади, вершки та яйця мають бути охолодженими. Дістаньте яйця з холодильника. Відділіть білки від жовтків. Білки поверніть до холодильника. Жовтки з’єднайте з цукром і розітріть вінчиком до однорідності.

Морозиво 3 шоколади з вершками

Холодні вершки збийте міксером до пишної стійкої піни. Додайте до них жовтки з цукром. Робіть це дуже обережно, щоб вершки не просіли. Дістаньте білки. Всипте сіль та збийте міксером до білої густої піни, яка не випадає з миски, якщо її перевернути.

Морозиво 3 шоколади з вершками

Додайте білкову масу до вершків із жовтками. Легенько перемішайте. Розділіть на 3 однакових порції. Білий шоколад поламайте на шматочки й поставте до мікрохвильовки на 20 секунд у режимі “Розморожування”. Дістаньте й перемішайте.

За потреби повторіть процедуру. Шоколад має розчинитися повністю. Перелийте його в першу частину вершкової маси. Перемішайте дуже акуратно. У силіконову форму викладіть суміш. Верх розрівняйте.

Морозиво 3 шоколади з вершками

Поставте до морозилки на пів години, щоб білий шоколад повністю застиг. Тепер цю ж процедуру проведіть із молочним шоколадом. Змішайте його з другою третиною вершків і залийте зверху білого шару морозива. Знову поверніть до морозилки на 30 хвилин.

Розтопіть гіркий шоколад і змішайте з вершками. Вилийте зверху молочного шару. Поставте в морозилку, щоб і третій шар застиг. Переверніть морозиво 3 шоколади на блюдо, зніміть форму. Білий шоколад має бути зверху. Тепер можете подавати смаколик до столу.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.