Спробувала у ресторані й приготувала вдома: сирний суп з фрикадельками. Рецепт, який підкорив мого чоловіка

Рекомендуємо приготувати суп з фрикадельками, який обов'язкового сподобається вашим рідним. Ніжний смак та вершковий аромат – просто ідеально!

Сирний суп з фрикадельками – безпрограшний варіант смачного та поживного обіду або вечері для всієї сім’ї. Пропонуємо розглянути цей рецепт крок за кроком.

Інгредієнти

  • Вода – 2 л
  • М’ясо – 350 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Плавлені сирки – 2 шт.
  • Сіль – до смаку
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Зелень кропу або петрушки (за бажанням)
Сирний суп з фрикадельками
Сирний суп з фрикадельками

Покроковий рецепт

Нарізати м’ясо шматочками та пропустити через м’ясорубку. Цибулю нарізати невеликими кусочками й дрібно нарізати або також пропустити через м’ясорубку. Розбити яйце, додати пропущений через прес часник, сіль та перець чорний мелений. Перемішати інгредієнти до однорідного стану.

Подрібнити цибулю кубиками, моркву натерти на грубій тертці. Нарізати картоплю середніми кубиками. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці. В каструлю влити холодну воду, додати картоплю, відправити на плиту і довести до кипіння.

Тим часом потрібно приготувати фрикадельки. Для цього змочити руки у воді, взяти трохи фаршу та сформувати з нього невелику кульку, як на фото. Таким чином зробити фрикадельки з залишеного м’ясного фаршу.

Коли вода у каструлі почне кипіти, обережно опустити туди фрикадельки та варити приблизно 10-15 хвилин, час від часу знімаючи пінку. Розігріти сковороду з рослинною олією та обсмажити на ній цибулю до прозорості, а потім додати моркву. Посолити та смажити до готовності моркви.

Після цього в каструлю додати овочеву засмажку, плавлені сирки та залишити варитися ще протягом 10 хвилин. Додати сіль та перець мелений до смаку. Готовий суп зняти з плити та подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.