Усі шукають цей швидкий рецепт! Незрівнянний пиріг з полуницею на молоці. Набагато смачніший за торт

Знаменитий полуничний пиріг з ніжним тістом і хрусткою скоринкою сподобається абсолютно всім. Такий десерт готується дуже просто – ми перевіряли.

У сезон полуниці можна приготувати чудовий ягідний пиріг, який закохає у себе з першого шматочка. Приготувати його надзвичайно просто, тому з рецептом впорається кожен.

Інгредієнти

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор – 1 ч. ложка
  • Рослинна олія – 100 мл
  • Молоко – 100 мл
  • Пшеничне борошно – 200 г
  • Розпушувач для тіста – 12 г
  • Полуниця або інші ягоди – 150 г

Для крихти

  • Пшеничне борошно – 2 ст. ложки
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Вершкове масло (холодне) – 30 г
Незрівнянний пиріг з полуницею на молоці
Незрівнянний пиріг з полуницею на молоці

Покроковий рецепт

Заздалегідь підготувати необхідні продукти, щоб вони були кімнатної температури. У глибоку посудину розбити яйця, додати сіль, цукор і ванільний цукор. Збивати компоненти міксером до пишного стану протягом кількох хвилин. До яєчної суміші влити молоко та рослинну олію. Продовжити збивати міксером ще 1 хвилину.

Змішати пшеничне борошно з розпушувачем і просіяти сухі інгредієнти в миску до рідких. Збити міксером до однорідного стану. Тісто повинно бути консистенції густої сметани та без грудочок.

Полуницю добре промити та очистити від усього зайвого. Нарізати кожну ягоду навпіл. В окремій тарілці поєднати пшеничне борошно, цукор і вершкове масло, потерте на грубій тертці. Розтерти всі компоненти руками до отримання крихти, як на фото.

Дно форми для випікання застелити пергаментом, стінки змастити вершковим маслом. Обережно перелити тісто у форму і розрівняти його поверхню лопаткою. На тісто викласти полуницю зрізом вниз. Зверху майбутній десерт посипати підготовленою крихтою з вершкового масла.

Відправити форму у розігріту духовку при температурі 180 градусів. Випікати протягом 40 хвилин. Готовому пирогу дозволити охолонути, нарізати на шматочки та подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ми з чоловіком підсіли на цю смакоту: м’ясо, яке можна їсти губами. Подаю будь-якого до гарніру

Свинина за цим рецептом виходить такою м'якою і ніжною, що її можна їсти губами. М'ясо з підливкою виходить дуже смачним і підходить під будь-який гарнір.

Чекала сезону, щоб приготувати цю смакоту: здобні пиріжки з вишнями, які краще за будь-яку магазинну випічку

Пиріжки з вишнями — це ідеальний десерт для будь-якої нагоди. Вони поєднують у собі ніжне тісто та соковиту, ароматну начинку, яка просто тане в роті.

Чим снідає 75-річна Алла Пугачова, щоб залишатися молодою і здоровою: меню Примадонни, яке можна повторити

Співачка Алла Пугачова змогла за короткий термін схуднути на більш ніж 20 кілограмів, завдяки спеціальному харчуванню. В меню Примадонни найпростіші страви з доступних кожному продуктів.