Заради такого обіду збирається вся родина. Просто і смачно: ситна засмажка. Справа в секретному інгредієнті

Варіантів обіду стає все більше, і сім'ю вже важко здивувати чимось новеньким. На цей випадок завжди підходить класика. Сьогодні ми підготували рецепт засмажки, але тепер із секретним інгредієнтом.

Для приготування такої засмажки знадобиться:

  • Свинина – 600 грамів
  • Картопля – 400 грамів
  • Морква – 100 грамів
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Огірок солоний – 3 штуки
  • Сіль – за смаком
  • Рослинна олія – 40 мілілітрів

Для початку вимийте свинину та обсушіть паперовою серветкою. Наріжте на шматочки в межах 3 сантиметрів. Картоплю наріжте на шматочки в межах 2 сантиметрів. Моркву нашаткуйте на шматочки в межах 1 сантиметра. Цибулю наріжте на шматочки в межах 1 сантиметра. Солоні огірки натріть на дрібній тертці.

Коли всі інгредієнти будуть підготовлені, розігрійте в сковорідці столову ложку рослинної олії. Обсмажте на ній до рум’яної скоринки свинину. Після перекладіть у керамічний горщик.

Засмажка із секретним інгредієнтом
Засмажка із секретним інгредієнтом

Далі в цій же пательні розігрійте ще одну столову ложку рослинної олії та обсмажте на ній картоплю до легкого рум’янцю. Перекладіть її в горщик із м’ясом. Після картоплі обсмажте до легкого рум’янцю моркву та цибулю. Потім їх також перекладіть у горщик.

Вміст горщика перемішайте, влийте воду, щоб вона не була вищою за продукти, злегка підсоліть і додайте спеції за смаком. Поставте все це в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Враховуйте особливості своєї духовки, вони можуть впливати на час готування.

Після закінчення часу дістаньте горщик із духовки. Якщо овочі та м’ясо готові, додайте терті огірки та перемішайте. Далі закрийте кришкою і поставте на 15 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Через зазначений час дістаньте горщик і перемішайте вміст. Тепер страву можна подавати до столу.

Смачна та ситна засмажка готова!

Популярне

Схожі статті

Від чого помирали зірки серіалу “Моя прекрасна няня”, крім Анастасії Заворотнюк: прокляття лежить на жінках

Серіал "Моя прекрасна няня" вже втратив багато акторів, які встигли залишити пам'ять про себе у цьому серіалі. Сьогодні ми хочемо розказати історії інших зірок, окрім Заворотнюк.

Чоловік після роботи поспішає додому, коли я готую цей м’ясний салат: рецепт, який підкорив мільйони сердець

М'ясний салат за цим рецептом виходить дуже смачним, соковитим і ситним. Такий салат з задоволенням будуть їсти не лише жінки, а й чоловіки.

“Мій син схожий на Дзідзьо”: Оля Цибульська прокоментувала чутки, що розбила сімʼю свого кума Михайла Хоми

Українська співачка Ольга Цибульська вирішила розставити всі крапки над "і" та пояснити, які стосунки повʼязували її з колегою, співаком Дзідзьо.