Рецепт справжньої української вишнівки: густа, смачна та корисна. Магазинні напої більше не купую

Українська кухня завжди славилася своїми смачними та натуральними напоями. Одним із таких традиційних напоїв є вишнівка – ароматна і насичена смаком, яку готували ще наші прабабусі.

Вишнівка не тільки радує своїм смаком, але й може похвалитися корисними властивостями завдяки високому вмісту вітамінів та антиоксидантів, що містяться у вишнях.

У цій статті ми поділимося рецептом справжньої української вишнівки, яка готується без використання міцних напоїв. Густа, смачна та корисна – вона стане чудовою альтернативою покупним виробам, які часто містять консерванти та штучні добавки. Наш рецепт дозволить вам створити домашній напій, який не тільки стане улюбленим частуванням для вас та ваших гостей. Але потрібно пам’ятати, що навіть ним не потрібно зловживати!

Давайте разом навчимося готувати справжню українську вишнівку, яка стане  окрасою вашого столу та незамінною частиною зимових святкових вечорів. Готові дізнатися всі секрети цього дивовижного напою? Тоді вперед до кулінарної магії!

Рецепт приготування

Рецепт української вишнівки
  • Зібрану або покупну вишню помийте та розкладіть у 3-х літрові банки по “плечики”. Потім всипте у кожну 800 г цукру та утрамбуйте його. Ні в якому разі не потрібно перекладати ягоди з цукром шарами!
  • На банку натягніть гумову рукавичку з дірочками, утвореними гілкою. Поставте бродити спочатку у не дуже тепле місце, але потім перенесіть у тепло. Коли рукавичка почне стояти, то процес бродіння пішов, а коли вона впаде, то злийте сік в окремий посуд, а вишню у банці залийте звареним, але охолодженим цукровим сиропом (на 4 л воли 1 кг цукру). Знову на банку натягніть рукавичку та повторіть процес.
  • Після того поєднайте цю рідину, що утворилася, із раніше перебродившим соком та розлийте й закрийте по стерилізованих банках.

Популярне

Схожі статті

Усі жінки Тараса Цимбалюка, не лише дружини: у списку колежанки-акторки, ще й дві учасниці “Холостяка”

Тарас Цимбалюк – доволі часто закохувався. З деякими дівчатам, що полонили його серце, актор навіть ставав на весільний рушник. Інших під вінець так і не повів. Хто ці красуні?

Рецепт мого малинового пирога з пісочного тіста просять усі подруги: завжди хочеться ще один шматочок

Улітку теж хочеться почаювати. Але треба робити ставку на сезон. Тож готуватимемо тарт зі свіжою малиною. Готується цей фруктовий пиріг дуже просто, тож чаювання перетвориться на насолоду.

Як виглядають красуні-дружини футболістів Шевченка, Реброва, Зінченка: модель, психологиня, журналістка

Футболісти – наша гордість. Найкращі зі спортсменів облаштовують особисте життя зі справжніми красунями. Та однієї зовнішності замало. Дівчатам до того ж потрібно бути доволі розважливими.