Рецепт з кулінарного зошита: сирники без борошна, яке “краде” весь сирний смак. Виходять у 10 разів смачніші

Навіть якщо обідаєте та вечеряєте за межами дому, все одно сніданок зазвичай готуєте на власній кухні. Чудова ідея – приготувати сирники без борошна. Замість нього додається манна крупа.

Вам знадобиться:

  • 500 г кисломолочного сиру;
  • 2 яйця;
  • 100 г манної крупи;
  • 30 г цукру;
  • 0,33 ч.лож. солі;
  • 100 г родзинок;
  • 1 ч.лож. ванільного цукру;
  • 100 г олії.
Сирники на манці без борошна

Сирники без борошна будемо готувати на манці. Задля цього розбийте у мисочку яйця та всипте сіль. Ретельно збивайте яєчну масу близько 2 хвилин, щоб стала повністю однорідною.

В іншій мисочці з’єднайте кисломолочний сир з ванільним та білим цукром. Додайте половину манки. Перемішайте. Тільки тепер влийте яєчну масу. Змішайте та залиште на 20 хвилин, щоб крупа набубнявіла. За цей час кілька разів перемішуйте тісто. В останню чергу додайте родзинки.

Сирники на манці без борошна

Пательню поставте на плиту. Розігрійте, влийте олію. В тарілку висипте решту манної крупи. Формуйте круглі сирники й гарненько їх обвалюйте у манці. Після цього викладайте на розжарену сковорідку.

Сирники на манці без борошна

Дочекайтеся, поки з одного боку з’явиться золотава скоринка. Тоді переверніть сирники й підсмажте з іншого боку, накривши кришкою. За 2-3 хвилини вироби будуть готові ззовні й зсередини.

Сирники на манці без борошна

Сирники викладайте на тарілку й подавайте до столу. Вони чудово смакують зі сметаною, варенням, згущівкою. Борошно зазвичай перебиває присмак сиру, а у такому вигляді сирники з родзинками виходять просто ідеальними на смак.

Як бачите, приготувати подібний сніданок зовсім не складно. При цьому сирники без борошна будуть повітряними й дуже ароматними. За цим рецептом вироби неодмінно виходять цілими й смачними.

Популярне

Схожі статті

Від ненависті до кохання, а потім до зради: непроста історія стосунків репера Потапа з Настею Каменських

Нині ходять чутки, що в Потапа з'явилася коханка. Та й Настя Каменських безсоромно показується в ліжку з молодиком. Пригадаймо, як розвивалася непроста історія кохання двох зірок.

Для бісквіта готую тісто без яєць: свекруха дивується, як таке можливо, бо сама ніколи не робила подібне

Якщо треба приготувати бюджетні солодощі, спробуйте цей бісквіт. Навіть за відсутності яєць десерт виходить пишним та повітряним. Тісто замішується на кефірі, а підіймається внаслідок дії соди.

Була найпопулярнішою на 1+1, але все проміняла: де живе телеведуча Лідія Таран після втечі з України

Глядачі з нетерпінням чекали появи у студії 1+1 Лідії Таран. Ця серйозна ведуча завжди говорила по суті. Але у 2022 році зникла з телеекранів. Де нині перебуває знаменитість і чим займається?