Сусідка ходить у гості тільки заради нього: змішую 4 простих інгредієнти і подаю на стіл дуже смачний салат

Легкий, ніжний і дуже смачний – саме таким виходить салат за цим рецептом. Салат складається всього з чотирьох інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою.

У світі існують тисячі рецептів різноманітних салатів, та українські господині й досі готують радянські Олів’є та Шубу. Якщо ви любите готувати щось нове і дивувати своїх гостей цікавими смаками і поєднаннями, цей рецепт для вас!

Дуже ніжний, легкий і смачний салат “Фея” готується всього з чотирьох інгредієнтів. Та ці інгредієнти ідеально поєднуються між собою і утворюють цілу гаму смаку.

Необхідні інгредієнти:

  • курка варена – 350 г;
  • чорнослив – 150 г;
  • огіркі свіжі – 400 г;
  • яйця – 5 шт;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Куряче філе потрібно завчасно відварити і охолодити. Для того, щоб м’ясо було соковитим, варіть його після закипання у підсоленій воді 20 хвилин після чого, залиште його охолоджуватися у бульйоні.

Відварену курку нарізаємо соломкою, або просто розбираємо по волокнам. Свіжий огірок ріжемо соломкою і перекладаємо разом з куркою у салатник.

Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів
Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів

Чорнослив також треба нарізати соломкою. Якщо чорнослив занадто жорсткий, його потрібно залити на кілька хвилин окропом, а потім просушити. Якщо чорнослив м’який, просто промийте його у теплій воді і просушіть паперовими рушниками. Нарізний чорнослив додаємо до інших інгредієнтів.

Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів
Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів

Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо. Нарізаємо яйця соломкою і перекладаємо у салатник.

Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Для цього салату краще використовувати домашній майонез, та якщо ви берете соус в магазині, то обирайте майонез з вмістом жиру не менше 67%.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він досить ситний, але не позбавлений свіжості. Курка та чорнослив ідеально поєднуються у салаті, а огірки додають легкості і приємної свіжості.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.