facebook

Сусідка ходить у гості тільки заради нього: змішую 4 простих інгредієнти і подаю на стіл дуже смачний салат

Легкий, ніжний і дуже смачний – саме таким виходить салат за цим рецептом. Салат складається всього з чотирьох інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою.

У світі існують тисячі рецептів різноманітних салатів, та українські господині й досі готують радянські Олів’є та Шубу. Якщо ви любите готувати щось нове і дивувати своїх гостей цікавими смаками і поєднаннями, цей рецепт для вас!

Дуже ніжний, легкий і смачний салат “Фея” готується всього з чотирьох інгредієнтів. Та ці інгредієнти ідеально поєднуються між собою і утворюють цілу гаму смаку.

Необхідні інгредієнти:

  • курка варена – 350 г;
  • чорнослив – 150 г;
  • огіркі свіжі – 400 г;
  • яйця – 5 шт;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Куряче філе потрібно завчасно відварити і охолодити. Для того, щоб м’ясо було соковитим, варіть його після закипання у підсоленій воді 20 хвилин після чого, залиште його охолоджуватися у бульйоні.

Відварену курку нарізаємо соломкою, або просто розбираємо по волокнам. Свіжий огірок ріжемо соломкою і перекладаємо разом з куркою у салатник.

Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів
Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів

Чорнослив також треба нарізати соломкою. Якщо чорнослив занадто жорсткий, його потрібно залити на кілька хвилин окропом, а потім просушити. Якщо чорнослив м’який, просто промийте його у теплій воді і просушіть паперовими рушниками. Нарізний чорнослив додаємо до інших інгредієнтів.

Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів
Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів

Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо. Нарізаємо яйця соломкою і перекладаємо у салатник.

Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Для цього салату краще використовувати домашній майонез, та якщо ви берете соус в магазині, то обирайте майонез з вмістом жиру не менше 67%.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він досить ситний, але не позбавлений свіжості. Курка та чорнослив ідеально поєднуються у салаті, а огірки додають легкості і приємної свіжості.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.