Ідеальний рецепт сирників на ранок: за 5 хвилин на столі стоїть сніданок на велику родину з хорошим апетитом

Господині, чия родина полюбляє смачно поїсти, точно знають, як буває непросто нагодувати всіх зранку. Ділимось цікавим, а головне швидким рецептом смакоти.

У цій статті ви знайдете простий і вдалий рецепт сирників. Такий варіант приготування сніданку перевірений часом і виходить завжди ідеальним, ніжним і рум’яним. Сирники добре тримають форму, але при цьому не “забиті” борошном.

Як приготувати сирники на сніданок

Для приготування страви вам потрібно 500 грамів кислого сиру, дрібка солі та 2 столові ложки цукру, 1 куряче яйце, 3 столові ложки борошна або манки та трішки ванільного цукру на смак. Такої кількості продуктів вистачить, аби приготувати страву на родину з 4 людей.

Візьміть кислий сир, жирність якого складає не більш як 5%. Якщо у вас вологий і жирний, то попередньо його потрібно віджати від зайвої рідини. Збийте 1 яйце та додайте до сиру. Також додайте сіль, цукор та манку або борошно.

Господині розкрили простий рецепт смачних і ніжних сирників на сніданок для великої родини
Господині розкрили простий рецепт смачних і ніжних сирників на сніданок для великої родини

Якщо готуєте сирники з манкою, то попередньо дати тісту настоятись протягом 15 хвилин. Додайте до тіста для страви трішки ванільного цукру. Добре перемішайте все до однорідності та вологими руками зліпіть сирники. Сформуйте кульки, а потім притисніть їх, аби надати форму.

Після цього обваляйте сирники у борошні з обох сторін і зробіть рівні краї, аби страва вийшла рівною та високою. Після цього беріться до приготування. На сковорідку налийте олію та дуже добре її розігрійте. Викладіть сирники та смажте на середньому вогні з обох сторін по півтори хвилини.

Господині розкрили простий рецепт смачних і ніжних сирників на сніданок для великої родини
Господині розкрили простий рецепт смачних і ніжних сирників на сніданок для великої родини

До слова, сирі сирники дуже добре тримають форму, а тому ви можете зробити заготівлі, аби у майбутньому витрачати ще менше часу на приготування страв. Заморожуйте готові сирники та смажте їх просто замороженими.

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.