facebook

Коли гості на порозі, роблю цей смачний салат з консервою: готується 5 хвилин, а смак як у ресторані

Салат за цим рецептом виходить свіжим, соковитим та має яскравий смак. Перевагою цієї страви є те, що готується вона лічені хвилини, а салат настільки смачний, що його можна подати на святковий стіл.

Якщо ви любите готувати нові страви, пробувати нові поєднання та дивувати рідних і гостей смаколиками, цей рецепт для вас. Салат з рибною консервою виходить дуже смачним, соковитим, а продукти в ньому чудово поєднуються між собою. В залежності від того, яку консерву ви візьмете, буде змінюватися смак страви. З консервованим тунцем салат буде мати ніжний смак, з сардиною – більш рибний смак, а з лососем – вишуканий.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки свіжі – 4 шт;
  • консервована кукурудза – 1 банка;
  • рибна консерва – 1 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • зелена цибуля – пару гілочок;
  • майонез;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно завчасно відварити та охолодити. Нарізаємо яйця кубиком і перекладаємо у салатник. Також кубиком нарізаємо огірки. Якщо в огірках груба шкірка, краще їх очистити.

Рецепт смачного і соковитого салату з консервою за 5 хвилин
Рецепт смачного і соковитого салату з консервою за 5 хвилин

Дрібно нарізаємо зелену цибулю і додаємо до салату. Туди ж відправляємо консервовану кукурудзу.

Відкриваємо рибну консерву. Ідеально підійте тунець у власному соці та можна використати і звичайну сардину. Всю рідину з риби зливаємо і подрібнюємо її вилкою. Перекладаємо консерву до салату.

Рецепт смачного і соковитого салату з консервою за 5 хвилин
Рецепт смачного і соковитого салату з консервою за 5 хвилин

Заправляємо салат майонезом і лише після цього куштуємо на сіль і за потреби її додаємо. Оскільки рибна консерва зазвичай солона, додатково може не знадобитися солити салат.

Готовий салат відразу подаємо до столу. У заправленому вигляді цей салат не варто зберігати в холодильнику більше кількох годин.

Салат виходить свіжим і водночас ситним за рахунок яєць та риби. Такий салат можна приготувати на святковий стіл, або просто на вечерю.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.