Суддя МастерШефу Ектор Хіменес-Браво дав єдиний правильний рецепт майонезу: “90% людей не знали цього”

90% людей точна не знають за цей легкий, смачний та корисний рецепт Ектор Хіменес-Браво, суддя "МастерШеф" поділився зі своєю аудиторією рецептом майонезу в домашніх умовах.

Суддя проєтку “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який все своє життя присвятив кухні, приготуванню, новим рецептам, ресторанам та навчанню нових кулінарів. Тому рецепти від шеф-кухаря, який викладає кулінарію, має безліч книжок з власними авторськими рецептами, які у подарунок мріє отримати кожна домогосподарка, є стовідсотково перевіреними, смачними та звісно – авторськими.

Тож, у своєму блозі Ектор розповів як правильно приготувати домашній смачний майонез всього за декілька хвилин – результат ви отримаєте в сто разів смачніше, ніж той, що купуєте у магазині. Тим паче це – домашня продукція, яку ви можете сміливо давати дітям та не боятись за їх склад.

Для приготування майонезу, за рецептом шеф-кухара, знадобиться:

  • 3 шт яєць
  • 80 мл води
  • 50 мл оливкової олії
  • 1 ст.л. винного оцету
  • За смаком сіль

Спосіб приготування:

Все дуже просто та можна впоратись за лічені хвилини.

Спочатку потрібно відварити яйця та почекати, поки вони охолонуть. Після цього чистимо їх та кладемо у місткість. Все заливаємо водою, яка змішана оцетом, олією – 50 мл, сіллю. Тепер все ретельно потрібно взбити блендером до однорідної маси, як це показано на відео шеф-кухара.

Всього пару хвилин і замість шкідливого та калорійного магазинного майонезу ви можете отримати бездоганний смак всього з пари інгредієнтів, які точна присутні у вашому домі.

Ектор запевняє, що 90% людей точно не знали про цей рецепт. У коментарях люди зреагували по-різному, для більшості варені яйця у майонезі стали новиною та відкриттям, деякі люди жаліються, що на рецепті з сирими яйцями в них не завжди виходить все бездоганно. Інша частина людей, які не дуже люблять варені яйця були обурені та здивовані: як це можливо їсти.

Проте, все одна більшість коментарів були вдячні та хочуть спробувати приготувати також цей майонез за 5 хвилин.

Єдиний правильний рецепт домашнього майонезу від судді "МастерШеф
Єдиний правильний рецепт домашнього майонезу від судді МастерШеф

Обов’язково спробуйте та будьте впевнені у складі вашого майонезу.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.