facebook

Не встигаю вранці смажити трубочки з лаваша з сиром: чоловік та діти один поперед одного просять добавки

Такі трубочки з сиром із лаваша підійдуть і на сніданок, і на перекус, і на обід на роботу. Подобаються всім без виключення домашнім, тож довго запрошувати до столу нікого не доведеться.

Вам знадобиться:

  • 2 тонких вірменських лаваші;
  • 3 ст.лож. олії.

Для начинки:

  • 200 г твердого сиру.

Для соусу:

  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. томатної пасти;
  • 1 ст.лож. суміші прованських трав;
  • 0,5 ч.лож. суміші мелених перців.
Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

Смажені трубочки з лаваша та сиру починайте готувати з соусу. Вбийте у мисочку яйця. Додайте томатну пасту. Всипте прованські трави та суміш перців. Усе ретельно збийте вінчиком до однорідності. Можете, за бажанням, скористатися міксером.

Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

Сир можете брати не лише твердий, але й напівтвердий або навіть м’який. Урізноманітнювати начинку дозволяється дрібно нарізаними ковбасою, свіжими помідорами, шматочками вареного м’яса чи свіжою зеленню.

Сир натріть на середній тертушці. Лаваш розріжте на однакові прямокутники. Має вийти 6 штук. Кожен шматочок лаваша змастіть томатним соусом. Зверху присипте тертим сиром. Загорніть рулетиком.

Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

У пательню влийте олію та розігрійте на вогні. Викладіть трубочки швом донизу. Смажте близько 5 хвилин з одного боку. Має з’явитися рум’яна скоринка. Переверніть рулети з сиром і підсмажте до готовності з іншого боку. На це піде десь 3 хвилини.

Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

Трубочки з сиром краще подавати у гарячому вигляді. Якщо залишаться, згодом можете розігріти у мікрохвильовій печі, але тоді страва буде не такою хрумкою, як відразу зі сковорідки.

Купуючи лаваш, обов’язково звертайте увагу на термін придатності. Прострочену випічку, а тим паче з плямами чи пліснявою, краще не брати.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.