Не встигаю вранці смажити трубочки з лаваша з сиром: чоловік та діти один поперед одного просять добавки

Такі трубочки з сиром із лаваша підійдуть і на сніданок, і на перекус, і на обід на роботу. Подобаються всім без виключення домашнім, тож довго запрошувати до столу нікого не доведеться.

Вам знадобиться:

  • 2 тонких вірменських лаваші;
  • 3 ст.лож. олії.

Для начинки:

  • 200 г твердого сиру.

Для соусу:

  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. томатної пасти;
  • 1 ст.лож. суміші прованських трав;
  • 0,5 ч.лож. суміші мелених перців.
Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

Смажені трубочки з лаваша та сиру починайте готувати з соусу. Вбийте у мисочку яйця. Додайте томатну пасту. Всипте прованські трави та суміш перців. Усе ретельно збийте вінчиком до однорідності. Можете, за бажанням, скористатися міксером.

Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

Сир можете брати не лише твердий, але й напівтвердий або навіть м’який. Урізноманітнювати начинку дозволяється дрібно нарізаними ковбасою, свіжими помідорами, шматочками вареного м’яса чи свіжою зеленню.

Сир натріть на середній тертушці. Лаваш розріжте на однакові прямокутники. Має вийти 6 штук. Кожен шматочок лаваша змастіть томатним соусом. Зверху присипте тертим сиром. Загорніть рулетиком.

Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

У пательню влийте олію та розігрійте на вогні. Викладіть трубочки швом донизу. Смажте близько 5 хвилин з одного боку. Має з’явитися рум’яна скоринка. Переверніть рулети з сиром і підсмажте до готовності з іншого боку. На це піде десь 3 хвилини.

Смажені трубочки з лаваша та сирною начинкою

Трубочки з сиром краще подавати у гарячому вигляді. Якщо залишаться, згодом можете розігріти у мікрохвильовій печі, але тоді страва буде не такою хрумкою, як відразу зі сковорідки.

Купуючи лаваш, обов’язково звертайте увагу на термін придатності. Прострочену випічку, а тим паче з плямами чи пліснявою, краще не брати.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.