Геніальний рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста: простіше та смачніше годі й шукати! Смак зашкалює

Чизкейк – це класичний десерт, який завжди вражає своєю ніжністю та насиченим смаком. Але що, якщо поєднати його з черешнею та хрустким листковим тістом?

Результат перевершить всі ваші очікування! Цей геніальний рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста настільки простий у приготуванні, що ви здивуєтесь, як легко можна створити таку смачну страву. Такі інгредієнти, як ванільний пудинг та мигдалеві пластівці, додають особливого шарму цьому десерту. Смак справді зашкалює!

Інгредієнти

  • 500 г листкового тіста
  • 300 г свіжої або консервованої черешні (без кісточок)
  • 250 г вершкового сиру (крем-сиру)
  • 1 пакетик ванільного пудингу (порошок)
  • 200 мл молока
  • 100 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 50 г мигдалевих пластівців
  • 1 столова ложка цукрової пудри для посипання

Приготування

Рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста

Заздалегідь розігрійте духовку до 180°C.

Готове листкове тісто розморозьте й розкачайте на посипаній борошном поверхні до товщини приблизно 3-4 мм, а потім викладіть його у змащену маслом форму для випікання, формуючи бортики.

Приготуйте начинку. Для цього у невеликій каструлі змішайте ванільний пудинг-порошок з молоком і нагрівайте на середньому вогні, постійно помішуючи, доки не утвориться густий крем. Зніміть з вогню і дайте трохи охолонути.

А у великій мисці збийте вершковий сир з цукром, додайте яйця та ванільний екстракт. Добре перемішайте до утворення однорідної маси, після чого  покладіть охолоджений ванільний пудинг до сирної маси та ретельно змішайте.

Далі вилийте сирну начинку на підготовлене тісто у формі для випікання. Зверху викладіть черешню без кісточок рівномірно по поверхні начинки, злегка вдавлюючи ягоди у сирну масу та посипте мигдалевими пластівцями.

Випікайте чизкейк у розігрітій духовці приблизно 35-40 хвилин, або до золотистого кольору і затвердіння начинки.

Готовому чизкейку дайте час охолонути у формі, потім перекладіть на решітку для повного охолодження й посипте цукровою пудрою.

Популярне

Схожі статті

Вчимося замочувати квасолю, щоб варити 30 хвилин: помилки та 4 хитрощі від кухаря

Всі господині знають, що квасоля – дуже поживний продукт. Але варити боби доводиться довго, тож зазвичай ніхто не хоче заморочуватися. Тим часом цей процес можна значно пришвидшити.

“Закриєте 100 банок і буде мало”: Цей салат із баклажанів мої з’їдають за п’ять хвилин і просять ще

Багато часу на приготування салату з баклажанів витратити не доведеться. Натомість отримаєте ідеальну закрутку на зиму. Достатньо буде відкрити баночку й неначе переносишся у спекотне літо.

“То коханці чи просто колеги?”: чи був роман в Олі Цибульської з Дзідзьо, а в Могилевської з Владом Ямою

Були часи, коли Цибульська з Дзідзьо частенько співали разом, а Наталія Могилевська виходила з Владом Ямою на паркет. Але й досі немає ясності в питанні – зірки лише співпрацювали чи мали стосунки.