facebook

Геніальний рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста: простіше та смачніше годі й шукати! Смак зашкалює

Чизкейк – це класичний десерт, який завжди вражає своєю ніжністю та насиченим смаком. Але що, якщо поєднати його з черешнею та хрустким листковим тістом?

Результат перевершить всі ваші очікування! Цей геніальний рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста настільки простий у приготуванні, що ви здивуєтесь, як легко можна створити таку смачну страву. Такі інгредієнти, як ванільний пудинг та мигдалеві пластівці, додають особливого шарму цьому десерту. Смак справді зашкалює!

Інгредієнти

  • 500 г листкового тіста
  • 300 г свіжої або консервованої черешні (без кісточок)
  • 250 г вершкового сиру (крем-сиру)
  • 1 пакетик ванільного пудингу (порошок)
  • 200 мл молока
  • 100 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 50 г мигдалевих пластівців
  • 1 столова ложка цукрової пудри для посипання

Приготування

Рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста

Заздалегідь розігрійте духовку до 180°C.

Готове листкове тісто розморозьте й розкачайте на посипаній борошном поверхні до товщини приблизно 3-4 мм, а потім викладіть його у змащену маслом форму для випікання, формуючи бортики.

Приготуйте начинку. Для цього у невеликій каструлі змішайте ванільний пудинг-порошок з молоком і нагрівайте на середньому вогні, постійно помішуючи, доки не утвориться густий крем. Зніміть з вогню і дайте трохи охолонути.

А у великій мисці збийте вершковий сир з цукром, додайте яйця та ванільний екстракт. Добре перемішайте до утворення однорідної маси, після чого  покладіть охолоджений ванільний пудинг до сирної маси та ретельно змішайте.

Далі вилийте сирну начинку на підготовлене тісто у формі для випікання. Зверху викладіть черешню без кісточок рівномірно по поверхні начинки, злегка вдавлюючи ягоди у сирну масу та посипте мигдалевими пластівцями.

Випікайте чизкейк у розігрітій духовці приблизно 35-40 хвилин, або до золотистого кольору і затвердіння начинки.

Готовому чизкейку дайте час охолонути у формі, потім перекладіть на решітку для повного охолодження й посипте цукровою пудрою.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.