Як провести мінімум часу на кухні та приготувати смачну вечерю з картоплі: стане ходовим рецептом на 10 з 10

Легкий та смачний рецепт незвичайної смаженої картоплі на вечерю, який сподобається вашим рідним. Для цього блюд потрібно мінімум часу, але максимум любові.

Інгредієнти:

  • 2 шт картоплі
  • Олія
  • Сіль, спеції
  • 4 шт яєць
  • Помідори
  • Зелена цибуля
  • 200 г сметани
  • 50-70 г сиру Моцарела (або будь-який інший)
  • Зелень – кріп, петрушка

Спосіб приготування:

Беремо дві великі очищеної картоплі та нарізаємо тоненькими кільцями. Нагріваємо пательню на середньому вогні, наливаємо олію та викладаємо наші кружечки – вони мають лежати рівномірно. Смажимо картоплю та не забуваємо додати сіль й спеції – паприка, чорний перець та все, що бажаєте. Перемішуємо картоплю та смажимо середньому на вогні 5-7 хвилин, має з’явитись золотиста скоринка.

Беремо велику місткість та розбиваємо в неї 4 яйця – перемішуємо виделкою до однорідності. Тепер маємо нарізати помідори на маленькі кубики (можна брати Черрі 4-5 штук або звичайний 1-2, залежно від розміру). Додаємо помідори до яйця.

Нарізаємо зелену цибулю на маленькі шматочки й також додаємо до яєць. 200 грамів сметани до нашої суміші, сіль, перець та спеції за вашим бажанням. Все ретельно перемішуємо.

У цей час маємо перегорнути картоплю та обсмажити з іншої сторони ще 5-7 хвилин. Коли наша картопля готова – ставимо її на стіл і тепер переливаємо на пательню до нашої картоплі суміш із яєць та овочів. Виделкою розрівнюємо все та накриваємо кришкою.

Рецепт приготування смачної картоплі на вечерю. Фото: YouTube-канал Köstliche Hauserezepte
Рецепт приготування смачної картоплі на вечерю. Фото: YouTube-канал Köstliche Hauserezepte

На 15 хвилин ставимо на середній вогонь – потім не забуваємо лопаткою пройтись по бортику, аби нічого не прилипло. А тепер маємо перегорнути зворотною стороною, щоб пропеклось з обох сторін. Це можна зробити за допомогою тарілки.

На зворотну сторону висипаємо наш тертий сир (на мілкій терці) та рівномірно розподіляємо його по всьому периметру.

Зверху додаємо мілко нарізану зелень – це можуть бути кріп, петрушка. Залишаємо нашу страву ще на 5 хвилин на вогні, щоб наш сир розплавився, а потім перекладаємо на тарілку.

Швидко ми отримали дуже смачну вечерю, яка своїм ароматом привабить навіть сусідів у під’їзді. Обов’язково спробуйте приготувати це. Нехай смакує!

Рецепт приготування смачної картоплі на вечерю
Рецепт приготування смачної картоплі на вечерю. Фото: YouTube-канал Köstliche Hauserezepte

Популярне

Схожі статті

Геніальний рецепт чизкейка із черешнею з листкового тіста: простіше та смачніше годі й шукати! Смак зашкалює

Чизкейк – це класичний десерт, який завжди вражає своєю ніжністю та насиченим смаком. Але що, якщо поєднати його з черешнею та хрустким листковим тістом?

“У нас італійська сім’я”: Тоня Матвієнка розповіла про сварки з побиттям посуду з Арсеном Мірзояном

Українські артисти Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян не приховують, що їхнє сімейне життя сповнене емоцій та пристрастей. Співачка поділилася цікавими деталями про те, як вони вирішують конфлікти.

Вчинки дідів та долі онуків: як сіра карма “поганців” впливає на дітей – три історії, які мружать очі

Історія знає чимало випадків, коли вчинки предків залишають довготривалий відбиток на долях їхніх нащадків. Карма, як невидима сила, здатна впливати на життя майбутніх поколінь.