Додала це в банку і малосольні огірки вийшли в 10 разів краще, ніж у свекрухи: найшвидший рецепт “Хрусть”

Малосольні огірки за цим рецептом виходять дійсно малосольними. Вони дуже хрусткі, пряні і нереально смачні. Весь секрет у правильних пропорціях розсолу.

Зовсім скоро сезон огірків буде у самому розпалі. Звичайні сирі огірки в якийсь момент можуть трохи набриднути, саме тоді час їх малосолити.

Малосольні огірки – це дуже смачна закуска. Огірки виходять пряними, ледь солоними і дуже ароматними, але при цьому вони зберігають свій яскравий та свіжий смак.

Пропонуємо до вашої уваги відмінний рецепт малосольних огірків. Огірки за цим рецептом виходять дійсно малосольними і навіть через 2-3 дні у банці вони не стають занадто солоними.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки маленькі – 700 г;
  • вода – 500 мл;
  • кріп – великий пучок;
  • часник – 5 зуб.;
  • сіль – 1 ст.л;
  • цукор – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Особливого аромату малосольним огіркам надасть кріп. Найкраще брати зонтики кропу (коли він перецвів). Також можна використати насіння кропу, яке продається у будь-якій аптеці. На крайній випадок підійте звичайний молодий кріп.

Беремо невеличкі огірочки, ретельно їх миємо, просушуємо і відрізаємо хвостики.

Беремо банку, або контейнер, в якому будемо солити огірки. На дно контейнера викладаємо половину всього підготовленого і вимитого кропу. Далі викладаємо щільно огірки.

Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом
Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом

Часник ріжемо пластинками і викладаємо до огірків і на верх також викладаємо кріп.

Окремо готуємо розсіл. У холодній воді розчиняємо сіль та цукор. Розсіл треба дорбре перемішувати, щоб всі сухі речовини повністю розчинилися. Отриманим розсолом заливаємо огірки і накриваємо банку, чи контейнер кршкою.

Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом
Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом

Ставимо огірочки в холодильник мінімум на 12, а краще на 24 години. За цей час вони просоліють і напитають ароматами кропу та часнику.

Такі огірочки ідеально смакують і до картоплі, і до м’яса та різноманітних гарнірів.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.