facebook

Що приготувати із творогу, який майже зіпсувався. Ці булочки “Свекруха на порозі” збирають 10 компліментів

Пухкі та розкішні булочки з творогу чудово підходять до чаю або кави. Цей рецепт дозволяє не лише уникнути марнотратства продуктів, але й подарувати вам та вашим близьким смачний десерт.

Творог — це продукт, який ми часто використовуємо в кулінарії, але буває так, що його термін придатності підходить до кінця, і постає питання, що з ним робити. Викидати творог — шкода, особливо коли з нього можна приготувати справжні кулінарні шедеври. Одним з таких рецептів є пухкі та розкішні булочки з творогу, які порадують вас своєю ніжністю та ароматом. Давайте розглянемо рецепт, який дозволить використати творог з максимальним задоволенням.

Пухкі та смачні творожні булочки
Пухкі та смачні творожні булочки

Інгредієнти:

  • Творог – 350 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 120 гр.
  • Сіль –  щіпка
  • Ванілін – за бажанням
  • Олія – ​​50 мл.
  • Борошно – приблизно 340 гр.
  • Розпушувач – 2 ч.л.
  • Вершкове масло – 60 гр.
  • Цукрова пудра – 70 гр.

Приготування:

Перед тим, як почати готувати булочки, переконайтеся, що у вас є всі необхідні інгредієнти. Якщо творог має трохи кислуватий запах, не хвилюйтеся — це нормально і не вплине на смак готових булочок.

Візьміть глибоку миску і розбийте в неї яйця. Додайте цукор і збийте все до утворення пишної маси. Додайте сіль, ванілін та олію, ретельно перемішайте. Додайте творог до яєчної суміші і ще раз ретельно перемішайте до однорідного стану. Якщо творог має зернисту структуру, попередньо розітріть його виделкою або використайте блендер.

Як приготувати ароматні та мʼякі творожні булочки
Як приготувати ароматні та мʼякі творожні булочки

Поступово додавайте борошно разом з розпушувачем, постійно перемішуючи, щоб уникнути утворення грудочок. Тісто має бути м’яким і не липнути до рук. Можливо, вам знадобиться трохи більше або менше борошна, залежно від якості творогу та самого борошна. На присипаній борошном поверхні розкачайте тісто товщиною приблизно 1 см.

Виріжте з тіста смужки шириною 4-5 см та згорніть у рулетик. Викладіть булочки на деко, застелене пергаментом або змащене олією, залишаючи невелику відстань між ними.

Випікайте булочки в розігрітій духовці протягом 20-25 хвилин або до золотистої скоринки. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою — вона повинна виходити сухою. Після випікання змастіть гарячі булочки вершковим маслом. Це додасть їм ніжності і приємного аромату. Остудіть булочки трохи, а потім посипте їх цукровою пудрою. Це додасть їм додаткової солодкості і створить красивий зовнішній вигляд.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.