facebook

Чоловік не нарадується, що я така економна: сир Філадельфія більше не купляю, а готую вдома за 3 копійки

Готуючи сир Філадельфія вдома, ви зможете самостійно контролювати якість інгредієнтів, непогано зекономити кошти та насолоджуватися чудовим смаком домашнього сиру усією родиною.

Сир Філадельфія відомий своєю ніжною текстурою та легким смаком, що робить його незамінним інгредієнтом у багатьох рецептах. Але ціна на цей сир у магазинах може бути досить високою. На щастя, ви можете приготувати цей сир вдома, використовуючи прості інгредієнти, що дозволить значно зекономити кошти і насолоджуватися свіжим та натуральним продуктом.

Як приготувати крем-сир в домашніх умовах
Як приготувати крем-сир в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 350 г сметани жирністю 20%
  • 1,5 чайні ложки лимонного соку
  • 0,5 чайні ложки солі
  • Сушені трави за бажанням (кріп, петрушка, базилік тощо)

Приготування:

Важливо вибрати якісну сметану з натуральним складом, без додаткових загусників і консервантів. У великій мисці змішайте сметану, лимонний сік і сіль до однорідної консистенції. Лимонний сік допоможе загустити сметану і надати сиру потрібну текстуру.

Якщо ви хочете додати сушені трави, зробіть це на цьому етапі. Дрібно наріжте трави і додайте їх до сметанної суміші, ретельно перемішавши.

Візьміть чисту марлю або тонку бавовняну тканину і складіть її в кілька шарів. Викладіть тканину в сито або друшляк. Перелийте сметанну суміш у підготовлену тканину. Зберіть краї марлі разом і зав’яжіть їх, формуючи своєрідний мішечок. Підвісьте мішечок над мискою або поставте важкий предмет зверху, щоб прискорити процес відділення сироватки. Залиште на 12-24 години в прохолодному місці або краще в холодильнику.

Рецепт сиру Філадельфія в домашніх умовах
Рецепт сиру Філадельфія в домашніх умовах

Після закінчення часу відстоювання, обережно розгорніть марлю. Сир Філадельфія готовий. Перекладіть сир у герметичний контейнер і зберігайте його в холодильнику. Домашній сир Філадельфія можна зберігати до 5-7 днів.

Сир можна використовувати як основу для різних закусок та канапе, для бутербродів, а також на основі крем-сиру готувати десерти та чізкейки. Такой сир можна використовувати для приготування соусів, заправки для салатів та підливок.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.