Простий, швидкий та вдалий рецепт для лінивого сніданку: нереально смачний пиріг на сковороді за 10 хвилин

Сьогодні пропонуємо вам рецепт швидкого сніданку, який сподобається всій вашій родині. Пиріг з лаваша всього за 15 хвилин - як витратити мінімум часу на кухні та приготувати супер смачну страву.

Інгредієнти:

  • 200 г ковбаси
  • 1-2 шт помідорів
  • 200 г сиру
  • 3 шт яєць
  • 4 шт лаваша

Спосіб приготування:

Спочатку нарізаємо 200 грамів вареної ковбаси на дуже тоненькі шматочки. 1-2 помідори також нарізаємо на тоненькі слайси. Орієнтуйтесь по величині помідора, якщо великий – можете використати лише один, якщо маленький – краще беріть два.

Далі натираємо 200 грамів сиру на крупній терці. Нарізаний сир розділяємо на три рівні частини.

Беремо місткість та розбиваємо в неї 3 яйця – до них додаємо 1/3 частину сиру, додаємо сіль, перець та інші спеції, які ви любите. Але, якщо у вас йде дуже солоний сир, то можна не додавати сіль. Якщо Моцарелла та інші не солоні сири – додайте сіль. Ретельно перемішуємо до однорідної маси.

Нагріваємо пательню на середньому вогні та наливаємо олію, якщо є вершкове, краще кладіть його. На розігріту пательню наливаємо половину яєць з сиром та за допомогою силіконової лопатки розподіляємо на пательні нашу суміш.

Тепер зверху викладаємо лист круглого лаваша, потім зверху викладаємо шматочки помідора. На нього можна посипати спеціями та сіллю за бажанням. І тепер викладаємо 1/3 частину нашого сиру (2 частина, яку ви відклали).

Рецепт приготування швидкого сніданку: пиріг на пательні. Фото: YouTube-канал Alina FooDee
Рецепт приготування швидкого сніданку: пиріг на пательні. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Далі ще раз все накриваємо лавашем зверху і наступний шар – ковбаска, викладаємо наші маленькі шматочки поверх лаваша. І також посипаємо зверху сиром – 1/3 (остання наша частина, яку ми відклали).

Тепер зверху накриваємо третім шаром лаваша. Далі поверх лаваша наливаємо залишок наших яєць з сиром й також розподіляємо лопаткою по всьому периметру лаваша. Поверх накриваємо четвертим шаром лаваша та все придавлюємо трошки руками.

Тепер залишаємо під кришкою на невеликому вогні хвилин на 7. Потім яйце має змінити колір та підсмажитись, прибираємо кришку та проходимось лопаткою по боках пательні.

Далі нам потрібно підсмажити зворотну сторону нашого пирога. За допомогою тарілки, перекладаємо на іншу сторону, підсмаженою стороною доверху.

Залишаємо ще хвилин на 7-8 під кришкою на маленькому вогні, щоб він доготувався.

Ми отримали дуже смачний та швидкий пиріг, який можна приготувати як на швидкий сніданок, та й на швидку вечерю. Страва тримає добре форму та має дуже сильній аромат. Пробуйте готувати, нехай смакує!

Рецепт приготування швидкого сніданку: пиріг на пательні
Рецепт приготування швидкого сніданку: пиріг на пательні. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.

Смачні та ніжні курячі котлетки з додаванням кабачку: ідеально підійдуть до гарніру на обід або вечерю

Кабачки – ідеальний продукт влітку, який можна приготувати у безлічі різних варіантів. А чи пробували ви готувати курячі котлети з кабачком? Спробуйте обов'язково цей рецепт, поки кабачки у продажі.