Літній рецепт за 5 хвилин, для якого потрібно “нічого”: швидкий та корисний десерт без випічки. Просто вау!

Швидкий, смачний рецепт десерту на вечерю з ягодами, пробуйте готувати цю смакоту та насолоджуйтесь всією сім'єю. Часу потрібно мало, а смак неперевершений.

Літній рецепт, який зможе повторити кожен – швидко, смачно, мінімум інгредієнтів, мінімум затрат часу та максимум насолоди. Спробуйте приготувати цю смакоту.

Інгредієнти:

  • 200 г сметани
  • 200 г згущеного молока
  • Половина лимона – його сік
  • Будь-які ягоди та фрукти

Спосіб приготування:

Фрукти та ягоди, які ви можете додати – банани, полуниця, малина, ожина, лохина, вишня, черешня, яблука, персик, абрикос, апельсин, ківі – будь-що, що буде у вашому домі.

Беремо глибоку місткість та переливаємо в неї 200 грамів сметани, жирністю 20%, до неї додаємо 200 грамів згущеного молока. Беремо міксер та збиваємо до однорідності протягом декількох хвилин. Крем має стати дуже рідким.

Відрізаємо половину лимона – з нього нам знадобиться сік. Перед тим, як розрізати, його можна зім’яти, аби з нього потім краще виходив сік. При розрізі ви потім побачите, як витікає сік.

Беремо сито та через нього видавлюємо лимонний сік до нашого крему. І далі нам потрібно ще раз збити міксером протягом пари хвилин. Крем має загустіти та трохи змінитися у кольорі, стати більше жовтого відтінку.

Потім відкладаємо наш крем на пару хвилин та не чіпаємо, завдяки цьому він ще зможе трохи загустіти.

Беремо наші фрукти та ягоди і нарізаємо на середні кубики – за рецептом це полуниця, малина та лохина.

Тепер викладаємо наш крем у стакани або креманки – що у вас є. Після першого шару крему, кидаємо фрукти та ягоди. І далі накриваємо другим шаром крему. Повторюємо все ще раз. На самий верх також не забуваємо красиво покласти фрукти та ягоди. Наші форми мають бути повністю заповненими.

Ми отримуємо швидкий, смачний та легкий десерт, який готується за лічені хвилини. Пробуйте готувати цю смакоту, поки ще є свіжі ягоди та фрукти – нехай смакує!

Рецепт приготування літнього десерту з ягід та без вершків. Фото: YouTube-канал Alina FooDee
Рецепт приготування літнього десерту з ягід та без вершків. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.