Замішую ідеальне тісто на вареники з мінімумом борошна по секрету бабусі: на інші рецепти навіть не дивлюсь

Ліниві вареники можуть стати ще простіше у приготуванні, ніж ви робите кожного дня. Рецепт приготування лінивих вареників всього за лічені 5 хвилин. Пробуйте готувати легкий сніданок!

Рецепт приготування вареників, які потребують мінімум борошна – ліниві вареники з сиром. Це ідеальний швидкий рецепт, аби приготувати смачний сніданок. Вареники будемо робити без ліпки, тому займе всього лічені хвилини вашого часу.

Інгредієнти:

  • 200 г сиру (творог)
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 1 ч.л. борошна
  • Дрібка солі
  • Дрібка цукру
  • Два шматочки вершкового масла
  • За смаком – сметана або варення

Спосіб приготування:

Беремо велику місткість та насипаємо в неї 200 грамів сиру (творог), 1 яйце, я чайна ложка ванільного цукру, дрібку солі й 1 чайна ложка борошна.

Тепер нам потрібно зробити однорідне тісто – можете скористатись для цього блендером.
Коли все буде готово – тісто має бути без комочків. Залишаємо його на 15-20 хвилин відпочити. Або можете підготувати це тісто звечора, поставити до холодильника на ніч та спокійно приготувати вже зранку.

Формуємо наші ліниві вареники за допомогою води та ложки. Підготуємо маленьку формочку зі звичайною водою.

Змащуємо водою нашу чайну ложку і потім одразу набираємо за допомогою неї тісто. Це потрібно повторювати перед кожним вареником.

Набираємо каструлю води й в неї кидаємо наші готові вареники. Варити вже будемо, як всі вареники будуть готові.

Варимо у кип’ячій воді декілька хвилин, вареники мають опинитися всі на поверхні, після цього варимо їх ще пару хвилин і вже потім дістаємо.

Перед подачею не забуваємо покласти пару шматочків вершкового масла, аби наші вареники не злипались між собою. Зверху посипаємо трохи цукром, аби придати більш солодкий смак нашим вареникам.

Вареники можна смакувати разом зі сметаною, згущеним молоком, будь-яким варенням, шоколадом, медом.

Вареники виходять дуже ніжні, пухкі та ароматні, а смак взагалі неймовірний – пробуйте готувати, це дуже просто та швидко. Нехай смакує!

Рецепт приготування вареників з мінімумом борошна. Фото YouTube-канал Alina FooDee
Рецепт приготування вареників з мінімумом борошна. Фото YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.